Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 13, 2011

Όταν η επαρχία αναστενάζει: Τα ερωτικά παιχνίδια μάνας και κόρης στην Πάτρα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Δυο εντυπωσιακές γυναίκες, μια 45χρονη μητέρα και η 19χρονη κόρη της έχουν βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου, στην Πάτρα. Οι ψίθυροι και τα κουτσομπολιά που ακούγονται τους τελευταίους μήνες έχουν θέμα την έντονη σεξουαλική ζωή των δυο γυναικών καθώς και τους άντρες
που έχουν πέσει θύμα της αμαρτωλής γοητείας τους!


Οι δυο μελαχρινές γυναίκες με τις τέλειες αναλογίες, αναστατώνουν με το πέρασμά τους τον αντρικό πληθυσμό της πόλης και συχνάζουν σε καφενεία και καφετέριες της Πάτρας από το πρωί εως το βράδι, με σκοπό να γνωρίσουν τον κατάλληλο που θα πέσει "θύμα" της γοητείας τους και θα ενισχύσει το πορτοφόλι τους! Φυσικά, οι ενδιαφερόμενοι είναι πολλοί, αφού η πιθανότητα να βρεθούν στο κρεββάτι με τη μάνα, την κόρη ή και τις δυο ταυτόχρονα, εξιτάρει τη φαντασία τους.



Βέβαια, η μητέρα "αράχνη", προσέχει πολύ τις κινήσεις της, ώστε να μην κατηγορηθεί η ίδια και η κόρη της για μαστροπεία. Γι αυτό το λόγο, μιλά συχνά στους ενδιαφερόμενους, για το "προσωπικό τους δράμα", τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και τη δυσκολία να αναθρέψει την κόρη της, ειδικά μετά τον θάνατο του συζύγου της. Με αυτό τον τρόπο, ο "πελάτης" βάζει το χέρι στην τσέπη δίνοντας στις δυο γυναίκες ένα "βοήθημα" και όχι για την αμοιβή τους.



Έτσι, ο αντρικός πληθυσμός της Πάτρας θα απολαμβάνει για καιρό ακόμα το σεξ με τις δυο γυναίκες!

..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου