Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 13, 2011

Συμβουλές για την πρώτη λεσβιακή εμπειρία σας

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Είτε είναι η πρώτη σας φορά γενικώς, είτε είναι η πρώτη σας φορά με γυναίκα , ένα είναι το σίγουρο, το άγχος θα είναι μεγάλο και οι απορίες πολλές. Διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές, χαλαρώστε, εξοικειωθείτε με αυτό που αποφασίσατε να κάνετε και αφήστε τη χημεία των σωμάτων σας να οδηγήσει τη στιγμή…




1. Γνωρίστε το σώμα σας. Πριν ακόμα προσπαθήσετε να σκεφτείτε, τι μπορεί να είναι αυτό που θα ερεθίσει τη κοπέλα σας, πρέπει αρχικά να ξέρετε τι είναι αυτό που ερεθίζει εσάς. Ναι, για τον αυνανισμό μιλάω. Περάστε λίγο χρόνο μόνη με τον εαυτό σας. Όσο ανακαλύπτετε αυτά που σας ανάβουν περισσότερο, τόσο πιο εύκολο θα είναι να καταλάβετε και τα δικά της μυστικά. Το σημαντικότερο είναι αφού τα γνωρίζετε, να μπορέσετε να της τα πείτε τη κρίσιμη στιγμή. Έτσι η πρώτη φορά θα γίνει πολύ πιο φυσική και για τις δυο σας.





2. Να είστε νηφάλια. Θέλετε να θυμάστε τη πρώτη σας φορά, έτσι δεν είναι; Μερικές φορές, το αλκοόλ μπορεί να μειώσει τις αναστολές σας και να κάνει το πρώτο βήμα πιο εύκολο, αλλά ποτέ δε ξέρετε τι μπορεί να κάνετε μέσα στο μεθύσι σας και να καταστρέψετε τη στιγμή, οπότε καλύτερα να το αποφύγετε. Ένα ποτηράκι κόκκινο κρασί για να χαλαρώσετε και να ανεβάσει λίγο τη λίμπιντο, φυσικά δε βλάπτει, αλλά ως εκεί.



3. Πάρτε προφυλάξεις. Ναι, και στον έρωτα μεταξύ δύο γυναικών παραμονεύει ο κίνδυνος για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, συμπεριλαμβανομένου του ιού HIV και του AIDS. Ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με τις κατάλληλες προφυλάξεις για τον ‘’γυναικείο έρωτα’’ και απολαύστε τη στιγμή χωρίς άγχος και φόβο για κάποιο ΣΜΝ.



4. Φαντασιωθείτε. Όλα ξεκινούν με τη φαντασία. Αν είστε έτοιμη να κοιμηθείτε με μια άλλη γυναίκα, θα πρέπει να το έχετε ήδη σκεφτεί πολλές φορές φτιάχνοντας διάφορα σενάρια στο μυαλό σας. Πως το έχετε φανταστεί; Να θα σας ρίξει στο κρεβάτι και να πάρει τον έλεγχο ; Ή να την αποπλανείτε εσείς, ενώ εκείνη είναι ανυποψίαστη; Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι πρέπει πρώτα να το φανταστείς για να μπορέσεις να το κάνεις κι όπως βγει.



5. Για αρχή καλό θα ήταν να αφήσετε τα ‘’παιχνίδια’’ στο συρτάρι. Θα υπάρξει αρκετός χρόνος για να μάθετε να παίζετε και με αυτά. Τη πρώτη σας φορά δώστε περισσότερη σημασία στον αισθησιασμό, στο κάθε άγγιγμα, στο φιλί, στο βλέμμα, στην εγκεφαλική πρώτα απ’ όλα ικανοποίηση και των δυο σας.



6. Χαλαρώστε και πάρτε τον χρόνο σας. Αγγίξτε το κορμί της. Μην πάτε κατευθείαν στο ξεκούμπωμα του παντελονιού η’ της φούστας της. Γδυθείτε αργά, εξερευνώντας κάθε σημείο του κορμιού της, μπορεί ανατομικά να μοιάζει πολύ με το δικό σας αλλά μη ξεχνάτε ότι τώρα είναι σαν να κάνετε έρωτα στον εαυτό σας που έχει βρίσκεται σε ένα άλλο σώμα και ζειτάει να το γνωρίσετε για πρώτη φορά. Φιλήστε τους αγκώνες της. Αγγίξτε το στήθος της. Μιλήστε τρυφερά στο αυτί της. Φιλήστε το λαιμό της. Χαϊδέψτε την κοιλιά της, το εσωτερικό των μηρών της. Κάντε μασάζ η μία στην άλλη, πιπιλίστε τα δάχτυλά της. Γδυθείτε και ξαπλώστε πάνω στο σώμα της. Είναι τόσο μεγάλη η ερωτική απόλαυση που μπορείτε να μοιραστείτε, πριν καν ακόμα αγγίξετε τα πιο κρυφά σημεία. Απολαύστε το.



7. Επικοινωνήστε. Ρωτήστε την τι θέλει. Ρωτήστε την αν της αρέσει αυτό που της κάνετε. Πείτε της πού θέλετε να σας αγγίξει. Η επικοινωνία είναι το βασικό κλειδί σε κάθε καλή σεξουαλική σχέση, ανεξαρτήτως φύλου. Όταν κάνει κάτι που σας αρέσει αντιδράστε ανάλογα για να μπορέσει να γνωρίσει τα κουμπιά σας πιο εύκολα.



8. Μην είστε αυστηρές ούτε με τον εαυτό σας, ούτε με τη σύντροφο σας τη πρώτη φορά ως προς το θέμα του οργασμού. Η πρώτη φορά είναι κυρίως η γνωριμία των σωμάτων σας, να μάθετε πώς να ανάβετε η μία την άλλη και πως ταιριάζει η χημεία σας. Ο οργασμός ίσως να συμβεί την πρώτη φορά, ίσως και όχι. Είναι άκρως φυσιολογικό. Το θέμα είναι να σας βγει φυσικά, να έρθετε κοντά και να εκφράσει τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας…



Όλα τα άλλα θα γίνουν από μόνα τους.



Sirina Gallery

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου