Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 24, 2011

Τζένη Χειλουδάκη: Ντύνεται νυφούλα! Όλες οι λεπτομέρειες...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Η Τζένη Χειλουδάκη, που συγκλόνισε στο παρελθόν το πανελλήνιο με τη σχέση της με το Ροδίτη εισαγγελέα Γιώργο Σακελλαρόπουλο, σήμερα βρίσκεται ένα βήμα πριν περάσει την πόρτα του δημαρχείου με ποδοσφαιριστή που σκόραρε στην καρδιά της!


Ο γάμος θα γίνει την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου σε δημαρχείο, το οποίο δε θέλει η ίδια να αποκαλύψει. Αρκείται μόνο να πει ότι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά είναι ποδοσφαιριστής κι ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν τον τελευταίο χρόνο. «Είναι ένα υπέροχο παιδί και γι΄αυτό αποφάσισα να παντρευτώ. Όπως ξέρετε, πριν από πολλά χρόνια αρνήθηκα την πρόταση για γάμο. Για να το κάνω τώρα σημαίνει πως έχω βρει τον κατάλληλο άνθρωπο», δηλώνει στην "Espresso" η Τζένη Χειλουδάκη.

Οι δυο τους επιθυμούν ένα λιτό πολιτικό γάμο με την παρουσία μόνο των δύο μαρτύρων και τεσσάρων φίλων τους. Η Τζένη θα εμφανιστεί στο δημαρχείο φορώντας ένα μπλε ταγέρ Max Mara. Ο λόγος που ο γάμος θα γίνει... κεκλεισμένων των θυρών οφείλεται στο γεγονός ότι η νύφη έχει αφήσει στο παρελθόν τον παλιό της εαυτό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου