Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 28, 2011

ΣΟΚ: Φωτογραφία του νεκρού Michael Jackson και ανέκδοτο ηχητικό ντοκουμέντο! (vids+pics)

Η πολυαναμενόμενη δίκη για το θάνατο του Michael Jackson άνοιξε τη Δευτέρα με σοκαριστικό τρόπο, καθώς ο εισαγγελέας ξεκίνησε τις εισαγωγικές παρατηρήσεις του εμφανίζοντας μια φωτογραφία του νεκρού τραγουδιστή.



Στη φωτογραφία, φαίνεται το άψυχο σώμα του Jackson να κείτεται επάνω σ’ ένα φορείο, ενώ ο τραγουδιστής έχει μια ταινία στο πρόσωπό του.
Λίγη ώρα αργότερα, μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, προβλήθηκε ένα κλιπ από την τελευταία πρόβα του Jackson στο Staples Center, μία ημέρα πριν πεθάνει, όπου φαινόταν υγιής.


Ο δικηγόρος του Conrad Murray, του γιατρού του τραγουδιστή, ισχυρίστηκε ότι ο Jackson ήταν τόσο πιεσμένος από τις επικείμενες συναυλίες του, που προκάλεσε μόνος του τον θάνατό του, λαμβάνοντας ένα θανατηφόρο κοκτέιλ φαρμάκων. Μάλιστα, προκάλεσε αντιδράσεις με τη δήλωσή του ότι ο Jackson «πέθανε τόσο ακαριαία που δεν πρόλαβε καν να κλείσει τα μάτια του».


Ο Δρ. Murray είπε ότι τα στοιχεία θα αποδείξουν ότι ο βασιλιάς της ποπ πήρε εκείνο το βράδυ χάπια Lorazepam των 2mg και έκανε ένεση στον εαυτό του με δόση προποφόλης.

Οι δικηγόροι της οικογένειας Jackson, από την άλλη, άρχισαν τα επιχειρήματά τους παρουσιάζοντας για πρώτη φορά ένα ηχητικό ντοκουμέντο όπου ο τραγουδιστής ακούγεται να μπερδεύει τις λέξεις του και να μιλάει για τις επερχόμενες συναυλίες του.

«Πρέπει να είμαστε εκπληκτικοί... Όταν οι άνθρωποι θα φεύγουν από το σόου, όταν οι άνθρωποι θα φεύγουν από το σόου μου, θέλω να λένε "Δεν έχω δει ποτέ τίποτα σαν κι αυτό στη ζωή μου. Είναι εκπληκτικό. Είναι ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης του κόσμου". Παίρνω τα χρήματα, ένα εκατομμύριο παιδιά, νοσοκομείο για παιδιά, το μεγαλύτερο στον κόσμο, Νοσοκομείο Παίδων του Michael Jackson», ακούγεται να ψελλίζει με κόπο ο τραγουδιστής.



Η φωνή του Jackson είναι σχεδόν αγνώριστη, καθώς μιλάει αργά και μπερδεμένα, όντας ξεκάθαρα – όπως ισχυρίστηκαν οι δικηγόροι της οικογένειας – κάτω από την επίδραση ισχυρών φαρμάκων κατά τη διάρκεια της συνομιλίας.


Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, η συγκεκριμένη ηχογράφηση, την οποία ανέκτησαν από το iPhone του Δρ. Murray, είναι από τις 10 Μαΐου του 2009 – πάνω από ένα μήνα πριν από το θάνατο του Jackson – και τη χρησιμοποίησαν για να ενισχύσουν τη θέση τους ότι ο Δρ. Murray θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα και να σταματήσει να χορηγεί την ισχυρή αναισθητική προποφόλη στον βασιλιά της ποπ, η οποία θεωρήθηκε ότι ήταν και η αιτία του θανάτου του




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου