Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 03, 2011

Πως το λέγατε αυτό χουντοπασόκια ? Συμμετοχική δημοκρατια ? Δημοκρατικές διαδικασίες ?

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στο Σύνταγμα, όπου περίπου 500 μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της Αθήνας, διαμαρτύρονταν, γιατί δεν έχουν βιβλία και καθηγητές.


Και όπως συμβαίνει σε κάθε περίπτωση «Δημοκρατικών Καθεστώτων», που καταδικάζουν τ
ους πολίτες τους, στην πείνα, στην εξαθλίωση και στην αγραμματοσύνη κα. Διαμαντοπούλου με τα greeklish σας, ..αναλαμβάνει η Αστυνομία να λύσει την … «παρεξήγηση» με μερικές κλωτσιές, ώστε μία ειρηνική καθιστική, αλλά ενοχλητική για την «Δημοκρατία» μας διαμαρτυρία, να τελειώσει κάπου εκεί!

Μάλιστα η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη ενός 17χρονου μαθητή, που πέταγε πέτρες, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, προς τις διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες για τον ελαφρύ τραυματισμό ενός μαθητή, τις οποίες όμως δεν επιβεβαιώνει η Αστυνομία (σ.σ και πότε το κάνει;)! Αυτή την στιγμή έχουν ανοίξει οι δρόμοι του κέντρου, ενώ μόνο 30 νεαροί έχουν παραμείνει στα Προπύλαια. Άντε, αφού σας ενοχλούν και οι μαθητές, να δούμε τώρα ποιος άλλος θα υποστεί στην πλάτη του την «Σοσιαλιστική» «Δημοκρατία» σας!

http://www.prionokordela.gr/r

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου