Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.


Οκτωβρίου 03, 2011

Σχετικά με την Vivaco LTD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Αφορά την ανάρτηση Απατεώνας ο πατέρας της Σάσας Μπάστα. Στη συγκεκριμένη εταιρεία είχα πάει και εγώ να δουλέψω.


Δε γνωρίζω αν πραγματικά είναι ο μπαμπάς της Σάσας Μπάστα, αλλά ότι αφορά το υπόλοιπο είναι αλήθεια. Η εταιρεία βρίσκεται στη Ν.Ιωνία και ονομάζεται Vivaco LTD. Όσο χρονικό διάστημα παρέμεινα εκεί παρακαλούσα για να γίνει η πρόσληψη, αλλά καμία ανταπόκριση από τη διεύθυνση! Εν τέλει αποφάσισα να αποχωρήσω και με το ζόρι κατάφερα να πάρω τα δεδουλευμένα μου, και αυτό γιατί απείλησα για καταγγελία. Όσον αφορά για το υπόλοιπο προσωπικό απ' οσο μπορώ να γνωρίζω, είτε είναι απλήρωτο είτε τους έχει δοθεί ένα πολύ μικρό έναντι, το οποίο δεν φτάνει για να καλυφθούν ούτε οι βασικές ανάγκες...Καλό θα είναι να γίνουν από όλους οι απαραίτητες ενέργειες για να σταματήσουν αυτοί οι επιτηδευματίες να εκμεταλλεύονται τον κόσμο που πραγματικά έχει ανάγκη!







ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου