Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 20, 2011

Απάντηση στο: "Aπαγορεύεται να πίνεις νερό μέσα στο Jumbo!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Aγαπητέ κύριε, σας διαβεβαιώ ότι δεν έχω καμία εργασιακή σχέση με τα Jumbo, ούτε καν συχνός πελάτης είμαι...(αφορά: Απάντηση σε: "Aπαγορεύεται να πίνεις νερό μέσα στο Jumbo!") μια που δεν έχω παιδιά, για να μου φανεί παράλογο να μην μπορούμε να ξεδιψάσουμε μέσα στο κατάστημα! Δεν είναι καφετέρια το "κινεζομάγαζο". Όταν το "κινεζομάγαζο"
έχει τα κινέζικα όμως φτηνά, είναι καλά ε? Εξάλλου γι' αυτό πηγαίνετε. Επειδή είναι φτηνά. Σίγουρα σε πολλά η ποιότητα μπορεί να μην είναι ικανοποιητική, σε πολλά όμως είναι. Σίγουρα το καλύτερο θα ήταν όλα τα μαγαζιά να είχαν ένα μικρό καφέ κάπου στο χώρο, αλλά τι να κάνουμε, δεν έχουν! Φαντάσου μια μητέρα να πάει με τα παιδάκια της σε κάποιο μαγαζί, να αρχίσουν τα ποτηράκια με το νερό, ή στη χειρότερη περίπτωση να τσιμπήσουν και κάτι! Συγνώμη, αλλά αυτή δεν είναι εικόνα καταστήματος. Το ότι ψωνίζουμε από ένα κατάστημα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε εκεί μέσα ό,τι θέλουμε με την κλασική ελληναρίστικη απειλή ότι δεν θα ξαναπατήσουμε! Έλεος!






Aναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου