Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 14, 2012

Άρπαξαν τάματα από εκκλησία στη Λευκάδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 Άρπαξαν τάματα από εκκλησία στη Λευκάδα
Τα χρήματα που περιείχε το παγκάρι της εκκλησίας των Αγίων Αναργύρων στο κέντρο της πόλης της Λευκάδας, δεν ενδιέφεραν τους άγνωστους ιερόσυλους που είχαν προτίμηση στα χρυσαφικά. Γι’ αυτό δεν προσπάθησαν καν να το διαρρήξουν!
Οι δράστες, που μπήκαν στο ναό
παραβιάζοντας την πίσω πόρτα, έσπασαν το προστατευτικό τζάμι της εικόνας των αγίων και άρπαξαν όλα τα μεγάλης αξίας αφιερώματα και τάματα που είχαν αφήσει οι πιστοί.
Η κλοπή έγινε αντιληπτή αρκετή ώρα αργότερα και οι άνδρες της Ασφάλειας ερεύνησαν το χώρο αναζητώντας δακτυλικά αποτυπώματα ή άλλα ίχνη, όπως αναφέρει το protothema.gr
Μια ανοιχτή μπαλκονόπορτα διευκόλυνε τους άγνωστους δράστες να τρυπώσουν σε ένα διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην περιοχή Καρδάμαινα της Κω και να αρπάξουν ανενόχλητοι 1.500 ευρώ που φύλαγε για ώρα ανάγκης ο ιδιοκτήτης, καθώς και κοσμήματα μικρής αξίας.
Ολόκληρη οικοσκευή άρπαξαν άγνωστοι διαρρήκτες από ένα σπίτι στην Κάρπαθο, εκμεταλλευόμενοι την πενθήμερη απουσία των ενοίκων του! Σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη, η αξία των κλεμμένων συσκευών ξεπερνά τα 3.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου