Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 26, 2012

Μαξίμου διαψεύδει «Guardian»

«Φωτιά» πήρε το Διαδίκτυο, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η κρίση συνεδρίαση του Eurogroup,όταν η διαδικτυακή έκδοση της βρετανικής εφημερίδας «The Guardian»
μετέδωσε, περί τις 17:30 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος), ότι ο Αντώνης Σαμαράς φέρεται να δήλωσε ότι η κυβέρνηση μπορεί να καταρρεύσει, αν δεν πάρει σήμερα τη δόση των 31,5 δισ. ευρώ.
Αμέσως μετά την ανάρτηση της είδησης στην ιστοσελίδα του «Guardian», επικράτησε «σάλος» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την ελληνική πλευρά και τον κ. Γιώργο Μουρούτη, διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, να διαψεύδει ότι υπάρχει τέτοια δήλωση.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός, συνεχίζει η είδηση που μετέδωσε ο «Guardian», επιδόθηκε το διήμερο που πέρασε σε μπαράζ τηλεφωνημάτων με Ευρωπαίους ηγέτες, ώστε να εξασφαλιστεί ότι θα υπάρξει σήμερα συμφωνία.
Σε κατηγορηματική διάψευση των φημών που αναπαράγαγαν διεθνή μέσα ενημέρωσης και οι οποίες ήθελαν τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να διαμηνύει πως αν δεν ληφθεί απόψε απόφαση στο Eurogroup η συγκυβέρνηση θα καταρρεύσει, προχώρησε ο κυβερνητκός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.
Συγκεκριμένα, ο κ. Κεδίκογλου ανέφερε χαρακτηριστικά πως «πολλοί καλοθελητές βάζουν στο στόμα του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών λόγια που δεν έχουν ποτέ ειπωθεί. Σε τέτοιες κρίσιμες ώρες πρέπει ο καθένας να προσέχει τι λέει και τι γράφει».Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου