Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 28, 2012

Μικροεπεισόδιο με ψαράδες στα Ίμια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Στις βραχονησίδες των Ιμίων απέναντι από την πόλη Gümüşlük της Μούγκλας παρενοχλήθηκαν Τούρκοι ψαράδες από σκάφη της ελληνικής
ακτοφυλακής που ασχολούνται με την προστασία της περιοχής, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα. Όταν μετά από ώρες, σήμερα το πρωί, ήρθαν βάρκες από την Κάλυμνο και τη Λέρο κοντά στα Ίμια στην πλευρά του Çatalada και Çavuşadası, τότε οι Τούρκοι ψαράδες τους έδιωξαν. 

Οι Έλληνες ανέφεραν στην ελληνική ακτοφυλακή που έπλεε στην περιοχή ότι παρενοχλούνται από τους Τούρκους.

Λίγο αργότερα ένα σκάφος της Τουρκικής ακτοφυλακής απέπλευσε από το λιμάνι του Turguteis και ήρθε στην θαλάσσια περιοχή.

Μετά από αυτό, η ελληνική και η τουρκική ακτοφυλακή υποχώρησαν, το ίδιο και οι ψαράδες, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.

© Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου