Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 19, 2013

Πάτρα: Βρέθηκε το πτώμα 75χρονου άνδρα σε φωταγωγό – Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο αυτοκτονίας ή ατυχήματος

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Χθες το απόγευμα επικοινώνησε τελευταία φορά με τους οικείους του – Σε πολυκατοικία της οδού Παπαρρηγοπούλου

Νεότερη ενημέρωση 

Στην μοιραία πολυκατοικία όπου βρέθηκε το πτώμα του 75χρονου έφτασε στις 11.00 ο ιατροδικαστής, προκειμένου να εξετάσει το πτώμα και να συλλέψει πληροφορίες για τα αίτια του θανάτου του.


 Νεότερη ενημέρωση 10.52΄

Στην πολυκατοικία όπου βρέθηκε νεκρός ο 75χρονος έφτασε η κόρη του που ειδοποιήθηκε από την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes.gr η τελευταία επικοινωνία που είχε ο ηλικιωμένος με τα παιδιά του ήταν χθες στις 7.00 περίπου το απόγευμα που μίλησε με τον γιο του και ενώ βρισκόταν στο σπίτι του.

Από εκείνη την ώρα τα παιδιά του δεν είχαν επικοινωνήσει με τον πατέρα τους, καθώς ενώ του είχαν πάρει και κινητό τηλεφώνο αρνείτο να το έχει μαζί του.

Να προσθέσουμε πως στη συγκεκριμένη πολυκατοικία διατηρούσε το γραφείο της η λογίστρια του ηλικιωμένου άνδρα.

Νεότερη ενημέρωση 10.29′

Πρόκειται για τον 75χρονο Πατρινό Νίκο Χαλιώτη, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του PatrasTimes, ενώ πηγές αναφέρουν πως ο γιος του είναι βαθμοφόρος της Πολεμικής Αεροπορίας και μάλιστα υπηρετεί στην Πτέρυγα Μάχης Αράξου.

Από τις αστυνομικές Αρχές αναμένεται ενημέρωση σε λίγο για τον τρόπο και τις συνθήκες θανάτου του ηλικιωμένου.

Νεότερη ενημέρωση 10.14′

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για Έλληνα ηλικίας 70 έως 75 ετών, ο οποίος δεν διέμενε, όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία στη συγκεκριμένη πολυκατοικία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι πρώτες ενδείξεις συγκλίνουν στο σενάριο της αυτοκτονίας.

Πρώτη ενημέρωση 09.54′

Το πτώμα ενός άνδρα βρέθηκε πριν από λίγη ώρα στο φωταγωγό πολυκατοικίας στην οδό Παπαρρηγοπούλου στο κέντρο της Πάτρας.

Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες ή τα αίτια θανάτου του άνδρα και από τις αστυνομικές Αρχές εξεταζονται όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και του ατυχήματος ή της αυτοκτονίας.

Πηγή: www.patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου