Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 22, 2013

ΣΤΟ ΚΕΛΊ 46ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ …«ΡΟΖ» ΕΚΒΙΑΣΜΟΎΣ – ΠΙΆΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΠΡΆΣΑ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Τα πιο απίθανα επινοούν κάποιοι προκειμένου να καταφέρουν, μέσα από εκβιασμούς και άλλες απαράδεκτες συμπεριφορές, να εξασφαλίσουν
χρήματα, αδιαφορώντας αν, μεταξύ άλλων, οι πράξεις τους είναι δυνατόν να δημιουργήσουν, χωρίς λόγο, σοβαρά ενδοοικογενειακά και άλλα προβλήματα.

Σ” αυτή την κατηγορία των επιτηδείων φαίνεται να ανήκει και 46χρονος από τη Λεμεσό ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό 3ημερη κράτηση.

Συγκεκριμένα, η καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, αφορούσε άγνωστο άντρα ο οποίος κατά διαστήματα τον τελευταίο μήνα, έστελλε μηνύματα μέσω κινητού σε γυναίκα από την οποία ζητούσε να συνεργαστούν ώστε να εξασφαλίσουν χρήματα από συγγενικό της πρόσωπο, για το οποίο, όπως έλεγε, κατείχε αισχρού περιεχομένου υλικό το οποίο θα μπορούσε να δημοσιοποιήσει.

Ειδικότερα ο εν λόγω κύριος, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι ανακριτές της υπόθεσης, έλεγε στην παραπονούμενη ότι είχε στην κατοχή του οπτικογραφημένο υλικό το οποίο θα «έβγαζε στη φόρα» και θα εξέθετε το συγγενικό της πρόσωπο, αν δεν τα κατάφερνε να εξασφαλίσει  τα χρήματα που ζητούσε.

Η γυναίκα, θέλοντας να διαπιστώσει την ταυτότητα του άγνωστου εκβιαστή, προσπάθησε και κρατούσε επαφή μαζί του μέσω του κινητού ενώ παράλληλα ενημέρωσε σχετικά και το συγγενικό της πρόσωπο.
 Την κατάλληλη στιγμή έγινε η καταγγελία στην Αστυνομία η οποία έφτασε μέχρι το σπίτι του υπόπτου. Από έρευνα που έγινε παραλήφθηκαν κάποια τεκμήρια ενώ ο ίδιος ανακρινόμενος, φέρεται να έχει παραδεχτεί τη εκβιαστική συμπεριφορά του, δίνοντας κάποιες δικές του εξηγήσεις για την πράξη του.

Πηγή: philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου