Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.


Σεπτεμβρίου 20, 2013

Καταγγελία εμπόρων: Ζητούν αγορά σχολικών από "αλυσίδες"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Σχόλια και αντιδράσεις προκαλεί η σοβαρή καταγγελία στην οποία προχώρησε ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου, που υποστηρίζει ότι εκπαιδευτικοί καλούν μαθητές να αγοράζουν τα
σχολικά τους είδη από συγκεκριμένα καταστήματα.


Όπως υποστηρίζει ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου, «με βάση λίστες σχολικών ειδών που ήρθαν στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου και με τις οποίες προτρέπονται οι γονείς να προμηθευτούν τα σχολικά είδη από μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, δηλώνουμε ότι αν αυτό έχει γίνει μέσα από την εκπαιδευτική κοινότητα είναι ένα σοβαρό παράπτωμα και καλούμε τον περιφερειακό διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης κ. Απόστολο Κλινάκη να πάρει θέση και να εγκαλέσει τους δημόσιους λειτουργούς σε τάξη.


Οι προτροπές αυτές των δημοσίων λειτουργών υπέρ συγκεκριμένων καταστημάτων είναι αντίθετες με τη νομοθεσία περί αθέμιτου ανταγωνισμού.


Ο Εμπορικός Σύλλογος είναι πάντα υπέρ της ελεύθερης αγοράς και του ενημερωμένου καταναλωτή σε σχέση με την ποιότητα και τις τιμές των προϊόντων. Συμφέρον όμως όλων μας είναι η στήριξη της τοπικής οικονομίας, ιδιαίτερα στις μέρες μας που η οικονομική κρίση μαστίζει τη χώρα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου