Η συνταγή είναι για 2 μερίδες
3 πατάτες κομμένες κυβάκια
1 κρεμμύδι κομμένο κυβάκια
2 σκελίδες σκόρδο καθαρισμένες και ολόκληρες
4 αυγά
ελαιόλαδο
αλάτι -πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Τηγανίζουνε ελαφρώς τα κρεμμύδια ,τις πατάτες και το σκόρδο σε μπόλικο λάδι.αφού πρώτα τα αλατίσουμε Μεταφέρουμε το υλικό μας σε άλλο τηγάνι όταν ετοιμαστούν ,η ,στραγγίζουμε όλο το λάδι
Χτυπάμε καλά τα αυγά και τα ρίχνουμε από πάνω κουνώντας το τηγάνι πέρα δώθε να πάει παντού .
Με ένα πιάτο μεγαλύτερο από την επιφάνεια του τηγανιού αναποδογυρλιζουμε την ομελέτα και ο΄ταν πάρει χρώμα την σερβίρουμε .
Γίνετε αφράτη πάααρα πολύ νόστιμη ,την κόβετε σαν πίτσα και καλή σας όρεξη !!! .
πηγή
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου