Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 12, 2014

Απειλεί να αυτοπυρποληθεί ενοικιαστής θαλάσσιων μέσων αναψυχής

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Στο σημείο βρίσκεται ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας

Αυτή την ώρα έξω από το κρεοπωλείο του εντεταλμένου συμβούλου κ. Βασίλη Ψυλλάκη απειλεί να αυτοπυρποληθεί συμπολίτης μας,
ο οποίος περιέλουσε με βενζίνη το αυτοκίνητό του και έχει κλειστεί μέσα!

Αισθητή είναι η παρουσία της αστυνομίας καθώς στο σημείο βρίσκονται περί τους 10 αστυνομικούς, ενώ καταφθάνει και η πυροσβεστική. Επίσης εκεί βρίσκονται και μέλη της οικογένειας του συμπολίτη μας και όπως αντιλαμβάνεται κανείς επικρατεί αναστάτωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συμπολίτης μας ο οποίος είναι εκμεταλλευτής θαλάσσιων μέσων αναψυχής σε παραλία εκτός πόλης, θέλησε με αυτό τον τρόπο να διαμαρτυρηθεί επειδή δεν του δόθηκε άδεια. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε μία προσπάθεια συνεννόησης με τον κ. Ψυλλάκη, ωστόσο ο συμπολίτης μας θέλησε να δείξει την απόγνωσή του με αυτή την ακραία όσο και επικίνδυνη ενέργεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου