Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 21, 2014

Βίντεο σοκ: Ναυτικοί πυροβολούν για ...πλάκα ναυαγούς ψαράδες!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Στο βίντεο που καταγράφει ναυτικός από αλιευτικό σκάφος βλέπουμε να πυροβολούν και σκοτώνουν άλλους ψαράδες που έχει ναυαγήσει το πλοίο τους.
Η Ιντερπόλ έχει ξεκινήσει αγώνα για τον εντοπισμό όσων πυροβολούν.

Από την άλλη πλευρά η αστυνομία των Φίτζι αναλύει το βίντεο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι δεν έχει σχέση με τα Φίτζι και πρόκειται για βίντεο από την Σομαλία.

Πρόκειται για ένα από τα πιο φρικιαστικά βίντεο αφού βλέπουμε τους ναυαγούς που είναι σε απελπισμένη κατάσταση να δέχονται τους απανωτούς πυροβολισμούς, σαν να τους χρησιμοποιούν ως στόχους σκοποβολής, και ταυτόχρονα οι φονιάδες να γελάνε και να κάνουν αστεία την ώρα που η θάλασσα κοκκινίζει από το αίμα των ναυαγών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου