Την Τετάρτη 07/01 τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Εύβοια, στην Αττική (με πιθανότητα εντονότερων χιονοπτώσεων απ’ότι το προηγούμενο διήμερο), στις Κυκλάδες και στην Κρήτη. Σχεδόν θυελλώδεις άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο, με σταδιακή εξασθένιση από το μεσημέρι. Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες αναμένονται στα ηπειρωτικά, με ολικό παγετό σε πολλές περιοχές της Μακεδονίας κα Θράκης.
Την Πέμπτη 08/01 τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν, με λίγες τοπικές χιονοπτώσεις σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλίας και ανατολικής Στερεάς, ενώ οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα εξασθενίσουν σημαντικά (με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν σχεδόν θυελλώδεις άνεμοι).
Λεπτομερέστερες προγνώσεις δίνονται στις προγνώσεις πόλεων και θαλασσών, στους ιστιοπλοϊκούς χάρτες και στους χάρτες κυματισμού, καθώς και στο διαδραστικό χάρτη Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων.
Κ. Λαγουβάρδος-Β. Κοτρώνη
Τρίτη 06/01/2015, Ωρα 1000
ΕΑΑ-Πεντέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου