Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 08, 2020

Νέα σημαντική δήλωση πραγματοποίησε άνδρας που πέρασε όλη του τη ζωή κλωτσώντας μια μπάλα

 

Σε νέα σημαντική παρέμβαση με αφορμή τη

χθεσινή ετυμηγορία στη δίκη της Χρυσής Αυγής προχώρησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και γνωστός υπέρμαχος της ισότητας των ανθρώπων, Βασίλης Τσιάρτας.

Με μία λιτή αλλά ταυτόχρονα ηχηρή λόγω των caps lock ανάρτησή του στο Twitter, ο γνωστός για τις προοδευτικές του απόψεις πρώην ποδοσφαιριστής έγραψε «η σημερινή εύκολα χαρακτηρίζεται ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ», αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι δεν φοβάται να πει την άποψη του και ότι η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο δεν αυξάνει τον δείκτη ευφυίας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής έσπευσε πάντως να διευκρινίσει ότι δεν υπήρξε ποτέ υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής, ενώ κάτω από την ανάρτηση τον επικροτούσαν δεκάδες επίσης μη υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής. 

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βασίλης Τσιάρτας έχει προκαλέσει αίσθηση με τις δηλώσεις του καθώς είχε κατηγορήσει γνωστή αλυσίδα σούπερ μαρκετ για προώθηση της ομοφυλοφιλίας, ενώ αίσθηση συνεχίζει να προκαλεί σε χιλιάδες χρήστες γιατί κάποιος ασχολείται με τις δηλώσεις του Βασίλη Τσιάρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου