Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 24, 2015

Συγκινητικό: Η νύφη το σκασε από το γάμο για...να δώσει το φιλί της ζωής σε άνδρα που πέθαινε! (φωτο)


Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση με την Guo Yuanyuan, η οποία άφησε τον γάμο της για να σώσει έναν άνδρα που υπέστη καρδιακή προσβολή την ώρα που κολυμπούσε.

Συγκεκριμένα την ώρα που έβγαζε τις καθιερωμένες φωτογραφίες μετά το γάμο της, έφυγε και πήγε να τον βοηθήσει.

Οι παρευρισκόμενοι έσυραν τον άτυχο άνδρα στην ακτή και η όμορφη νύφη, η οποία είναι νοσοκόμα, έτρεξε αμέσως κοντά του προσπαθώντας με το φιλί της ζωής και με συμπίεση στο στήθος να τον επαναφέρει στη ζωή.

Για περίπου 20 λεπτά προσπαθούσε, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να τον επαναφέρει στη ζωή. Παρ' όλα αυτά η νύφη κέρδισε τα χειροκροτήματα των παρευρισκόμενων και ονομάστηκε ''η πιο όμορφη νύφη''.

«Η κοπέλα έδειξε ευθύνη και επαγγελματισμό, παρά το ότι παντρευόταν εκείνη τη στιγμή» και «πολλά μπράβο για την κοπέλα και τον τυχερό σύζυγό της, πολλές ευχές για το γάμο της πιο όμορφης νύφης», είναι ορισμένα από τα σχόλια χρηστών στο διαδίκτυο που ήθελαν να εκφράσουν τον θαυμασμό τους για τη νεαρή νοσοκόμα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου