Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.


Σεπτεμβρίου 24, 2015

«ΣΒΗΝΕΙ» Ο ΣΟΥΜΑΧΕΡ! Ο θρύλος της Formula 1 ζυγίζει πλέον μόλις 45 κιλά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Δυσάρεστα είναι τα νέα για την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ, του πιλότου που έχει καταρρίψει κάθε ρεκόρ στην ιστορία της Formula 1.


O Γερμανός πρώην πιλότος μετά το ατύχημα που είχε στα τέλη Δεκεμβρίου του 2013 κάνοντας σκι, δε θυμίζει σε τίποτα τον πρότερο εαυτό του κι απ” ότι φαίνεται αργοσβήνει.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα “Daily Express”- που επικαλείται πηγή κοντά στην οικογένεια- ο Σούμι ζυγίζει, πλέον, 45 κιλά, ενώ η πρόοδός του χαρακτηρίζεται ως «οδυνηρά αργή». Δεν είναι ακόμα σε θέση να μιλήσει, δεν μπορεί, φυσικά, να περπατήσει, ενώ έχει μερική αντίληψη των όσων συμβαίνουν γύρω του.

Ο επικεφαλής ιατρός που τον παρακολουθεί έχει δηλώσει πως θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 3 χρόνια μέχρι να υπάρξει εμφανής βελτίωση- αν υπάρξει ποτέ, δηλαδή.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής φαίνεται να «σβήνει» όσο περνά ο καιρός και το πολυπόθητο θαύμα δεν έρχεται. Οι πιθανότητες έστω και εν μέρει ανάκαμψης μοιάζουν να χάνονται.

Η οικογένεια Σουμάχερ δεν έχει προβεί προς το παρόν σε κάποιο σχόλιο. Ας ελπίσουμε ο Σουμάχερ να κερδίσει και αυτή την μάχη, όπως έκανε τόσα χρόνια στις πίστες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου