Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 06, 2016

Μανιταρια τηγανιτα με λεμονι και ριγανη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Γρήγορο και εύκολο ορεκτικό


Υλικά:

3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
500γρ. άσπρα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
2 κρεμμύδια μεσαίου μεγέθους κομμένα σε φέτες
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/3 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1/2 κουτάλι της σούπας ρίγανη
Χυμό από ένα φρέσκο λεμόνι
1 μικρό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση:

Βάζουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι το ελαιόλαδο και το ζεσταίνουμε πάνω σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να γυαλίσει. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα ανακατεύουμε με τα κρεμμύδια για 3-4 λεπτά.
Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και το λεμόνι και ανακατεύουμε κατά διαστήματα.
Σβήνουμε την φωτιά προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μαϊντανό και ανακατεύουμε.
Σερβίρετε τα μανιτάρια σας με πίτα και γιαούρτι. Καλή Όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου