Υλικά συνταγής
2-3 αυγά
6-7 φέτες παστουρμά
2 κ.σ. τριμμένη φέτα
ρίγανη
πιπέρι
Σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά τις φέτες του παστουρμά για 1 λεπτό. Παράλληλα, χτυπάμε καλά τα αυγά. Προσθέτουμε τη φέτα, τη ρίγανη και το πιπέρι και ανακατεύουμε.
Ανάβουμε το γκρίλ του φούρνου.
Ρίχνουμε τα αυγά μας στο τηγάνι με τον παστουρμά. Όταν η ομελέτα ξεκολλάει από το τηγάνι, την βγάζουμε από τη φωτιά.
Βάζουμε το τηγάνι μας στην πάνω σχάρα του φούρνου για 3-4 λεπτά, να πάρει χρώμα από πάνω.
Αν το τηγάνι μας δεν είναι εξ’ ολοκλήρου μεταλλικό, αφήνουμε ανοιχτή την πόρτα του φούρνου και εκτός το χερούλι του τηγανιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου