Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 21, 2016

Γιατί οι λεσβίες έχουν περισσότερους και καλύτερους οργασμούς από τις straight γυναίκες;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Περισσότερους οργασμούς σε σχέση με τις ετεροφυλόφιλες έχουν οιομοφυλόφιλες γυναίκες, σύμφωνα με αρκετές μελέτες.


Έρευνα που διεξήχθη το 2014 σε δείγμα 6.151 ανδρών και γυναικών έδειξε ότι τα ποσοστά των οργασμών στο γυναικείο φύλο σχετίζονται με τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Το 61,6% των ετεροφυλόφιλων γυναικών είχαν οργασμό, 58% οι αμφιφυλόφιλες και 74,4% οι ομοφυλόφιλες.


Τα συγκεκριμένα ποσοστά συσχετίστηκαν με μια άλλη μελέτη, των Blair & Pukall, η οποία μέτρησε τη διάρκεια και τη σεξουαλικότητα. Η έρευνα έγινε σε 822 άνδρες και γυναίκες 18-79 ετών. Σύμφωνα με τη μελέτη αυτή, οι λεσβίες είχαν λιγότερο σεξ αλλά μεγαλύτερη διάρκεια.
Αναλυτικότερα, οι ομοφυλόφιλες γυναίκες έκαναν σεξ περίπου 30-45 λεπτά ενώ τα υπόλοιπα ζευγάρια 15-30 λεπτά. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι λόγω της μη συχνής επαφής είχαν περισσότερους οργασμούς και μεγαλύτερη διάρκεια σεξ.


Παράλληλα, το Psychology Today αναφέρει πως η μεγάλη διάρκεια σημαίνει περισσότερα προκαταρκτικά άρα… οργασμός. Ωστόσο, το ετεροφυλοφιλικό σεξ δεν εστιάζει πολύ στα ερωτικά παιχνίδια ούτε επίσης στον στοματικό έρωτα.Ακόμη, άλλες έρευνες έχουν δείξει ότι οι straight γυναίκες δεν αναμένουν να νιώσουν οργασμό κάτι που δεν ισχύει για τις λεσβίες αφού το θέμα του οργασμού είναι πολύ σημαντικό.






athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου