Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 05, 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για Δημοσιο Νοσοκομείο: "AYTO που κάνουν είναι ΝΤΡΟΠΗ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Για αλλη μια αποδειχτηκαν οτι ειναι Ανευθυνοι σαν Νοσοκομειο...
υστερα απο Παραπεμπτικο του Νοσοκομειου Ιπποκρατειου για καποιες εξετασεις Βιοχημικες ,Αιματολογικες κλπ αποφασισα να τις κανω σε Δημοσιο Φορεα διοτι στα γυρω εργαστηρια - Διαγνωστικα Κεντρα ο καθενας ζητουσε τα δικα του λεφτα .

Το παραπεμπτικο αναφερει οτι σε Δημοσιο Φορεα το κοστος του ασφαλισμενου ειναι 0% , στο δε Κοργιαλενειο στην γραμματεια συγκεκριμενα μου λενε , τις πρωτες εξετασεις Δεν τις πληρωνεται τις τελευταιες ομως Δεν τις καλυπτει ο ΕΟΠΥΥ , απανταω το παραπεμπτικο λεει 0% σε δημοσιο φορεα για αυτο απευθυνθηκα σε εσας η απαντηση ηταν πρεπει να πληρωσετε το "χ" ποσο δεν μας τις καλυπτει .


Το δε τμημα μικροβιολογικο κανει αλλες εξετασεις το βιοχημικο αλλες το ανοσοποιητικο αλλες και 1 εξεταση Δεν την κανουν διοτι εχουν "χαμηλη καμπυλη" το μηχανημα τους , οποτε να πατε να τις κανετε ολες στον Ευαγγελισμο ηταν το συμπερασμα τους εφοσον πιο πριν συνομιλουσαν μεταξυ τους τα Εργαστηρια και δεν γνωριζαν ποιες εξετασεις κανουν και ποιες οχι .

Επισης για να δειτε ποσο μπροστα ειναι κατω στα Εξωτερικα Ιατρεια τα χαρτακια που παιρνουμε αναγραφουν στοιχεια με ημερομηνια 31/10/2000 δεν εχω να περιγραψω κατι αλλο.

Αν ενας ασθενης με Εγκεφαλικο δεν του κανουν τις εξετασεις σε Δημοσια Νοσοκομεια με παραπεμπτικο και του λενε να πληρωσει και οτι δεν ισχυει η συμμετοχη ειναι απλα ΝΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου