Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 05, 2016

Τα νορβηγικά φιόρδ φωτογραφημένα από μία άλλη οπτική γωνία!



Αυτές οι εντυπωσιακές εικόνες με τη γραφική θέα στη Νορβηγία τραβήχτηκαν από έναν καγιάκερ την ώρα που βρισκόταν πάνω στη βάρκα του. Ο Thomasz Furmanek από το Μπέργκεν της Νορβηγίας χρησιμοποίησε μια κάμερα και μια μικρή φωτογραφική μηχανή στο μπροστινό μέρος του καγιάκ του για να συλλάβει τις όμορφες εικόνες, καθώς εκείνος κωπηλατούσε.



Ο 41χρονος δήλωσε στη Daily Mail: “Προσπαθώ να συλλάβω την ισορροπία και την αρμονία της ύπαρξης μέσα από ένα καγιάκ στη φύση. Το καγιάκ μού επιτρέπει να ταξιδεύω σε απομακρυσμένα μέρη και να τα δείχνω από μια διαφορετική οπτική γωνία απ’ ό,τι τα έβλεπαν στο παρελθόν. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό για την ψυχική και πνευματική ανάπτυξή μας να περνάμε το χρόνο μας στη φύση”. Ο καγιάκερ και επαγγελματίας φωτογράφος ξεκίνησε να ανεβάζει φωτογραφίες στο προφίλ του πριν από 3 χρόνια και σήμερα έχει χιλιάδες followers στο Instagram. Ο ίδιος δηλώνει φανατικός των ταξιδιών και δεν σκοπεύει να σταματήσει να μοιράζεται τις εμπειρίες του με το κοινό.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου