Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 06, 2016

Παιδόφιλος έφτιαξε κούκλες για να ωθήσει τους όμοιούς του να εκτονώνονται με αυτές!



Ένας Ιάπωνας ισχυρίζεται ότι οι “κούκλες” του θα σταματήσουν τους παιδόφιλους από τα να κακοποιούν παιδιά… Οι ειδικοί όμως δεν είναι και τόσο σίγουροι.

Ο Shin Takagi, ένας αυτοαποκαλoύμενος παιδόφιλος που όμως δεν έχει ενδώσει στις ορμές του, όπως ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε στην The Atlantic, κατασκεύασε αυτές τις κούκλες “εκτόνωσης” ώστε να ηρεμήσει τις ορμές του.


Ο Takagi ίδρυσε την εταιρία Trottla, η οποία κατασκευάζει κούκλες που μοιάζουν πολύ με παιδιά και είναι ανατομικά ακριβείς. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να αλλάξει κάποιος τα “φετίχ” του, αλλά πιστεύει ότι “βοηθά άλλους να εκδηλώσουν τις επιθυμίες τους νόμιμα και ηθικά. Δεν μπορείς να ζεις όλη σου τη ζωή με καταπιεσμένες επιθυμίες.”

(Ας τους τα κόψουν όλα τότε, δε θα έχουν ορμές).

Ο ίδιος υποστηρίζει πως οι κούκλες αυτές, οι οποίες ξεκινούν από την ηλικία των 5 ετών+, μπορούν να λειτουργήσουν ως θεραπεία για τις ορμές τους.


Ωστόσο, δεν υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμία επιστημονική θεωρία ή έρευνα που να υποστηρίζει κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζει κανείς αν όντως οι κούκλες αυτές θα έχουν θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα. Ο Peter Fagan, ένας ερευνητής παραφιλίας στο John Hopkins School of Medicine προειδοποίησε ότι οι κούκλες μπορεί να έχουν ακριβώς την αντίθετη επιρροή (!!) στις ορμές αυτών των ανθρώπων. Τα συμπεράσματά του που είναι βασισμένα σε αληθινές περιπτώσεις καταλήγουν ότι αυτοί που έχουν την “τάση” αυτή, μπορεί να νιώσουν μια ακόμη ισχυρότερη θέληση να προσεγγίσουν ένα παιδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου