Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 24, 2016

Εν Αθήναις...η αλήθεια να λέγεται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
«Οι άνδρες είναι πολυγαμικοί. Θέλουν... μπουφέ»Η Κ. ΑΓΓΕΛΙΚΗ Κανελλοπούλου, πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδας, σημειώνει αφοπλιστικά ότι ο κύριος λόγος για τον οποίο οι άνδρες επιλέγουν μια πόρνη είναι
απλός: «Είναι πολυγαμικά ζώα και θέλουν μπουφέ». Βέβαια προσθέτει ότι υπάρχουν κι άλλοι. Όπως λέει: «Ένας πελάτης μού είχε πει κάποτε: “Μαζί σου πέρασα πολύ καλά γιατί δεν πλήρωσα το πακέτο φαγητό, κινηματογράφος κ.λπ. για να καταλήξω στο τίποτα”. Επιπλέον υπάρχουν πολλοί μοναχικοί άνθρωποι. Υπάρχουν ακόμη αυτοί που δεν επιθυμούν σεξ, θέλουν απλά να κουβεντιάσουν και να χαλαρώσουν». Στην ερώτηση αν κάποιοι από τους πελάτες επιλέγουν μια εκδιδόμενη γυναίκα επειδή δεν μπορούν να προσεγγίσουν το άλλο φύλο, απαντά ότι «κι εδώ υπάρχει προσέγγιση. Μόνο που είναι πιο τίμια, ξέρεις το δούναι και λαβείν από την αρχή».
Για την κ. Κανελλοπούλου οι πελάτες είναι οι άνδρες της διπλανής πόρτας, «από εδώ παρελαύνουν όλες οι κάστες και εξυπηρετούμε κάθε ψυχοσωματικό πρόβλημα».
(TA NEA 25/1/10)

Αυτή είναι η πραγματικότητα......
΄Οποιος έχει διαφορετική γνώμη είναι σίγουρο ότι
κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του.
Επίσης πρέπει κάποτε να καταλάβουμε ότι και οι ιερόδουλες έχουν ψυχή.

Πίσω στα παλιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου