Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 24, 2016

Μια επίθεση «τρομακτικού» κλόουν εναντίον οδηγού στη Ρωσία δεν είχε το αποτέλεσμα που περίμενε ο ίδιος

Ένας άνδρας ο οποίος ήταν ντυμένος κλόουν και «οπλισμένος» με μια βεντούζα για ξεβούλωμα τουαλέτας επιτέθηκε εναντίον ενός διερχομένου αυτοκινήτου σε δρόμο στην Αγία Πετρούπολη- ωστόσο το αποτέλεσμα, όπως φαίνεται, δεν ήταν αυτό που περίμενε.

Ο οδηγός, όταν βλέπει τον κλόουν να χτυπά το αυτοκίνητό του, κατεβαίνει και πιάνονται στα χέρια, σε μια αναμέτρηση που δεν έχει καλή κατάληξη για τον κλόουν, και στη συνέχεια απομακρύνεται.

Αρκετοί χρήστες του YouTube εκφράζουν την άποψη πως το περιστατικό πιθανώς ήταν στημένο, δεδομένης της «τρέλας» με τους τρομακτικούς κλόουν που είναι της μόδας σε διάφορα σημεία του κόσμου. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι ενδεχομένως να πρόκειται για τον τρόπου που...ενδείκνυται για να αντιμετωπίζει κανείς αυτούς τους «φαρσέρ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου