Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 02, 2016

Υποτιθέμενες Προηγούμενες Ζωές Διασήμων

Δεν θα πρέπει να μας κάνει έκπληξη ότι ο ήρωας ταινιών δράσης Σιλβέστερ Σταλόνε πιστεύει στη μετενσάρκωση.

Η μητέρα του, Ζακλίν, ισχυρίζεται ότι είναι μέντιουμ και αστρολόγος. Ενώ στις ταινίες του είναι προσγειωμένος στη γη, δεν τον ξενίζει το μεταφυσικό. Ο Σταλόνε είναι σίγουρος ότι έζησε τουλάχιστον τέσσερις προηγούμενες ζωές και ότι βίωσε ένα φρικιαστικό τέλος σε μία από αυτές. Σε μια συνέντευξη στην αρχή της καριέρας του, είπε: “Είμαι αρκετά σίγουρος ότι έχασα το κεφάλι μου στη Γαλλική Επανάσταση”. Συνεχίζοντας, ο Σταλόνε αποκάλυψε: “Είχα διαβάσει για τους Ιακωβίνους και εκείνη την περίοδο και, όταν κάποιος σε ένα πάρτι είπε πόσο φοβερή θα πρέπει να ήταν η λαιμητόμος, έπιασα τον εαυτό μου να λέει, «Α όχι, δεν πονάει. Δεν αισθάνεσαι τίποτα, εκτός από το κεφάλι σου να χτυπάει το καλάθι… και αυτό είναι όλο. »”





Η τραγουδίστρια Τίνα Τέρνερ μυήθηκε για πρώτη φορά σε παράξενες θρησκείες και πεποιθήσεις στη δεκαετία του 1970. Το 1977, επισκέφτηκε ένα μέντιουμ με το όνομα Κάρολ Ντράιερ, που διάβασε την ψυχική της αύρα και της είπε ότι έζησε μια προηγούμενη ζωή στην αρχαία Αίγυπτο. Η Ντράιερ είπε ότι η Τέρνερ σε αυτή τη ζωή προσπαθεί να αποκαταστήσει τα λάθη που έκανε στην εν λόγω ενσάρκωση. Από τότε, η Τέρνερ έχει πειστεί ότι κάποτε ήταν η Φαραώ Χατσεψούτ, που κυβέρνησε τον 15ο αιώνα π.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου