Μιας και κρύωσε ο καιρός ας κάνουμε κάτι ζεστό. Για το μοσχαράκι ακολουθούμε τη συνταγή που έχουμε ξανακάνει εδώ.
Για τη σούπα αστράκι παίρνουμε μια κατσαρόλα και ρίχνουμε μέσα
πατάτες και καρότο-που έχουμε κόψει ζαράκια.
πατάτες και καρότο-που έχουμε κόψει ζαράκια.
Ψιλοκόβουμε σέλινο και το προσθέτουμε.Ρίχνουμε μπόλικο αλάτι.Αφού βράσουν ρίχνουμε το αστράκι.Με το που φουσκώσει το ζυμαρικό μας η σούπα μας είναι έτοιμη.
Αν θέλουμε να το αυγοκόψουμε ακολουθούμε την εξής διαδικασία.
Παίρνουμε δυο κρόκους αυγών.
Ρίχνουμε μια κουταλιά κόρν-φλάουρ
Μπόλικο λεμόνι
Από τη σούπα που βράζει παίρνουμε ζωμό και το ρίχνουμε στο αυγολέμονο να αυξήσουμε ομαλά τη θερμοκρασία του.
Ρίχνουμε το μίγμα στο φαγητό μας ανακατεύοντας.
Καλή επιτυχία!!!
gz-foodblog
Αν θέλουμε να το αυγοκόψουμε ακολουθούμε την εξής διαδικασία.
Παίρνουμε δυο κρόκους αυγών.
Ρίχνουμε μια κουταλιά κόρν-φλάουρ
Μπόλικο λεμόνι
Από τη σούπα που βράζει παίρνουμε ζωμό και το ρίχνουμε στο αυγολέμονο να αυξήσουμε ομαλά τη θερμοκρασία του.
Ρίχνουμε το μίγμα στο φαγητό μας ανακατεύοντας.
Καλή επιτυχία!!!
gz-foodblog
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου