Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 24, 2018

Απίθανες λήψεις με λέαινα να φωνάζει θυμωμένη στο λιοντάρι & αυτό να κρύβεται πίσω από την πατούσα του

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μπορεί να είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας, αλλά αυτό το λιοντάρι δεν έχει καμία αμφιβολία για το ποιος είναι το αφεντικό όταν του έβαλε τις φωνές αυτή η λέαινα.




Αυτή η σπάνια και αστεία στιγμή δείχνει μια λέαινα να βρυχάται θυμωμένη μπροστά από ένα λιοντάρι, ενώ εκείνο κρύβει το κεφάλι του πίσω από την πατούσα του.
Το περιστατικό συνέβη στην Τανζανία και απαθανατίστηκε από τον φωτογράφο Τζορτζ Χαρτ κατά την διάρκεια του πρώτου του σαφάρι, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου