Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 28, 2018

Να κλείσει η φασιστική ΕΡΤ! H ERT Τελ Αβίβ ξεπέρασε σε φασιστική πρακτική ακόμη και την ΥΕΝΕΔ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Τα φασιστοειδή της ΕΡΤ - Τελ Αβίβ πήραν μόνοι την πρωτοβουλία ή υπήρξε εντολή γι' αυτή τη ναζιστική προπαγάνδα;


ALEPPO: NOTES FROM THE DARK (Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)
Καθώς ο εμφύλιος στη Συρία συνεχίζει να μαίνεται, οι άνθρωποι στο Χαλέπι προσπαθούν να ζήσουν και να τα βγάλουν πέρα με την αγριότητα του πολέμου. Το ντοκιμαντέρ περιγράφει την καθημερινότητα των κατοίκων στο Χαλέπι, οι οποίοι μιλούν για τα όνειρά τους για ελευθερία, για μια κανονική ζωή. Ένας δημοσιογράφος, ένας μικροπωλητής, ένας κληρικός, ένας ηθοποιός, ένας γιατρός και ένας μαγαζάτορας παλεύουν να επιβιώσουν αλλά και με τη μαύρη απελπισία που τους κυριεύει, δίπλα στις βόμβες που εκρήγνυνται και ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά. Οι τραυματίες και οι νεκροί καθημερινό θέαμα, η ανθρωπιστική βοήθεια και οι ταραχές στους δρόμους, η θρησκεία τους που είναι η ταυτότητά τους και η παρηγοριά τους. Αυτό το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ αποτελεί μοναδική μαρτυρία, καθώς οι δημιουργοί του κατέγραψαν τη ζωή επί 44 ημέρες στη βομβαρδισμένη, μαρτυρική πόλη.
Δεν υπάρχει ένας/μία δημοσιογράφος που σέβεται τον εαυτό του/της σ' αυτό το φασιστικό μκανάλι που πληρώνει ο Έλληνας πολίτης;
Να κλείσει η φασιστική ΕΡΤ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου