Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 07, 2018

...κι' αυτοί τα παίρνουνε εμμέσως από την ...σκανδαλιάρα Novartis!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nikos Roussis
Κραυγάζουν για σκάνδαλο με την Novartis, των άλλων που δεν ήτανε καλύτεροι, κι' αυτοί τα παίρνουνε εμμέσως από την
...σκανδαλιάρα.!
Το απόσπασμα από το χθεσινό άρθρο του Γιώργου Παπαχρήστου στα ΝΕΑ και ακόμη δεν απάντησε, ούτε ο ανειδίκευτος εργάτης της δημοσιογραφίας που προϊσταται του ΑΠΕ-ΜΠΕΕΕΕΕ ούτε και η ...νυφίτσα που τον διόρισε.


"Οπως διαπιστώνει κανείς φυλλομετρώντας το...τεύχος με αριθμ. 92/24-5-2018 της freepress έκδοσης «Πρακτορείο» του ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπάρχουν δύο ολοσέλιδες καταχωρίσεις της πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρείας Novartis, η οποία μονοπωλεί εδώ και μήνες την πολιτική σύγκρουση κυβέρνησης - αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, στη σελίδα 23 υπάρχει μια κανονική διαφημιστική καταχώριση με τίτλο «Changing the practice of medicine», ήτοι «Αλλάζοντας την πρακτική της φαρμακολογίας», ενώ στη σελίδα 27 του ίδιου τεύχους υπάρχει ένα ωραιότατο «γκρίζο» άρθρο (γκρίζο λέμε στη γλώσσα μας οι δημοσιογράφοι ό,τι αποτελεί έμμεση διαφήμιση) υπό τον τίτλο «Νέα κλινική μελέτη για την αγκυλοποιητική σπονδυλοαρθρίτιδα».
Εννοείται ότι σε αυτά τα «γκρίζα», τα οποία πληρώνει ο διαφημιζόμενος, αυτοαποθεώνεται - με τον παρά του, ό,τι θέλει λέει, ό,τι θέλει γράφει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η σκανδαλιάρα Novartis αποθεώνει εαυτόν για την καινοτομία που επέδειξε σε μια κλινική δοκιμή φαρμάκου για την αγκυλοποιητική σπονδυλοαρθρίτιδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου