Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 09, 2018

Πώς να Φτιάξετε Φανταστικά ΠιτσοΚούλουρα και Πίτσα. ΔΕΝ Έχετε Ξαναδοκιμάσει!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Όλοι ξέρουμε τις ξέρουμε και λατρεύουμε τις πίτσες. Είναι ένα από τα αγαπημένα «σνακ» της σύγχρονης εποχής, μικρών και μεγάλων.
Εξ αιτίας αυτού πολλοί είναι εκείνοι που τις φτιάχνουν στο σπίτι με τον τρόπο και την γέμιση που τους ευχαριστεί. Αλλά σαν αυτή την συνταγή που ακολουθεί σίγουρα δεν έχετε ξαναδοκιμάσει και σας την προτείνουμε ανεπιφύλακτα!!!



ΠΙΤΣΟΚΟΥΛΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΙΤΣΑ

Πιο νοστιμα πιτσοκουλουρα και πιο νοστιμη και αφρατη πιτσα δε εχετε φαει!

Υλικα
  • 2 αυγα
  • 500 γρ χλιαρο νερο
  • 25 γρ αλατι
  • 1 κ σ ζαχαρη
  • 2 φακ ξηρη μαγια η 40 γρ νωπη
  • οσο αλευρι σηκωσει περιπου ενα κιλο!
  • 1 φλυντζανάκι το μικρό του καφέ ελαιόλαδο
  • θυμαρι η ριγανη

Για τη γεμιση
  • 2 κρεμμυδια ψιλοκομμενα
  • πρασινες και κοκκινες πιπεριες
  • μπεικον
  • γαλοπουλα
  • μανιταρια
  • edam
  • gouda
  • ντοματα χυμο η φρεσκια ψιλοκομμενη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη ζυμη

Σε ενα μεγαλο μπολ βαζω τη μαγια, τη ζαχαρη , το νερο και ανακατευω !Προσθετω τα αυγα το θυμαρι και το αλευρι με το αλατι!Ζυμωνω μεχρι να γινει μια ωραια ζυμη ευπλαστη!Την αφηνω να διπλασιαστει!

Για το μειγμα

Σοταρω το κρεμμυδι ,τις πιπεριες,το μπεικον τα μανιταρια ,τη γαλοπουλα ολα ψιλοκομμενα και στο τελος το χυμο ντοματας!

Χωριζω τη ζυμη σε μικρα μπαλακια σαν ενα μανταρινι και ανοιγω ενα μακροστενο φυλλο! Βαζω το μειγμα μου , ριχνω edam και gouda το τυλιγω,και το τοποθετω στο ταψι με τη λαδοκολλα με το ανοιγμα απο κατω!

Για την πιτσα ανοιγω ενα μακροστενο φυλλο οσο ειναι το ταψι μου! Αναλογα τι ταψι εχετε!

Το βουτυρωνω και προσθετω το μειγμα μου με edam και gouda απο πανω!

Ψηνω στους 180 β μεχρι να ροδισουν! Αναλογα το φουρνο!

Από την φίλη μου Σοφία Καρά



daddy-cool

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου