Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 20, 2018

Οι Μουσουλμάνοι εισβολείς, ο Τζώρτζ Σόρος και η υπό Ισλαμοποίηση Ελλάδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Επιλέγει ο Φίλιππος Γεωργουσόπουλος

Με ευκαιρία τη σύλληψης από την Ελληνική Αστυνομία εγκληματικής ΜΚΟ που έναντι
αδράς αμοιβής μετέφερε συνολικά πάνω από 70.000 Μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα, επανερχόμαστε στο ίδιο εφιαλτικό ζήτημα που οδηγει με μαθηματική ακρίβεια στη Μουσουλμανοποίηση της Ελλάδας. Εκατοντάδες χιλιάδες Μουσουλμάνοι παράνομοι μετανάστες εισβάλλουν ανεμπόδιστοι στη χώρα μας από την Τουρκία. Η συντριπτική τους πλειοψηφία δεν είναι φυσικά πρόσφυγες, αλλά νεαροί οικονομικοί μετανάστες που έρχονται εδώ ύστερα από το ανοιχτό προσκλητήριο της «φιλάνθρωπης» Ελλάδας.
Ύστερα από το κλείσιμο των βόρειων συνόρων μας και την πρόσφατη συμφωνία επιστροφής στην Ελλάδα όσων συλαμβάνονται στη Γερμανία, η μεγάλη πλειοψηφία τους θα παραμείνει στη χώρα μας, η οποία, αν κάτι δεν αλλάξει καταλυτικά, σε 15-25 χρόνια θα έχει μετατραπεί σε Ισλαμικό κράτος.


Η κατάσταση έχει απλοποιηθεί πολύ τελευταία. Οι εγκαταστημένες στα σύνορα ΜΚΟ των Σόρος και ΣΙΑ, σε αγαστή συνεργασία με δουλέμπορους και με την ανοχή αν όχι την ευλογία των ελληνικών αρχών, στρώνουν χαλί εισόδου στους εισβολείς. Οι περισσότεροι Μουσουλμάνοι μετανάστες έρχονται από το Μαρόκο, την Αλγερία, την Τυνησία, Λιβύη, Αίγυπτο, Ουγκάντα,Ναμίμπια, Ουγκάντα, Σομαλία, Πακιστάν, το Αφγανιστάν, Μπαγκλαντές κλπ και ελάχιστοι ή και κανένας τώρα πια απο τη Συρία.


Οι Μουσουλμάνοι εισβολείς πετούν κατ’ ευθείαν στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη με πτήσεις της Turkish Airlines, η οποία τους επιβιβάζει στα αεροπλάνα της και τους μεταφέρει χωρίς διαβατήρια,βίζες ή κανονικά νομιμοποιητικά έγγραφα. Η ίδια δηλ. αυτή ημικρατική τουρκική αεροπορική εταιρεία, με τη συνέργεια του τουρκικού κράτους, συνεργάζεται άμεσα ή έμεσα με τους δουλέμπορους, των οποίων ο ετήσιος τζίρος πλέον ξεπερνά τα 10 δις ευρώ. Είναι πολλά τα λεφτά για τους δουλέμπορους, για τις ΜΚΟ, τους Τούρκους συνεταίρους τους, τους διάφορους εδώ “φιλάνθρωπους” δικηγορίσκους που κάνουν μπίζνες με το κύκλωμα αλλά και για το ίδιο το τουρκικό κράτος του Σουλτάνου.


Από τη Σμύρνη και την Κωνσταντινούπολη, οι δουλέμποροι επιβιβάζουν τους μουσουλμάνους εισβολείς σε πλοιάρια και τους στέλνουν μαζικά στα ελληνικά νησιά ή τους περνούν ανενόχλητα μέσα από τα σύνορα στο Έβρο. Εκεί τους καλοδέχονται οι εδώ συνεργάτες του κυκλώματος των δουλεμπόρων, οι ΜΚΟ με τις επίσημες ελληνικές αρχές, η αστυνομία, το Λιμενικό, ο στρατός, μέχρι και η αεροπορία στρατού που σε περιπτώσεις επικινδυνότητας σώζουν μετανάστες από κινδύνους. Στα σύνορα με την Τουρκία και κυρίως σε όλα τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, Μυτιλήνη,Σάμος, Κω, κλπ.όπως και στον Έβρο, έχουν εγκατασταθεί άπειρες Μ.Κ.Ο. όπου ενεργοποιούνται έμμισθοι ξένοι και Έλληνες και φροντίζουν για την εθνολογική αλοίωση, την κατάληψη και τελικά την Ισλαμοποίηση της χώρας μας.


Την ίδια ώρα που η Τουρκία ενθυλακώνει 3 δις ευρώ ετησίως από την ΕΕ για τους «πρόσφυγες», ο βρυκόλακας της Νέας Τάξης Τζώρτζ Σόρος, σε συνέντευξή του στην Κωνσταντινούπολη αποκάλυψε ότι, διαθέτει 11 δις δολάρια για τη χρηματοδότηση των ΜΚΟ για την υποδοχή των μεταναστών. Ο βρυκόλακας -Σόρος, στην ίδια συνέντευξή του, επέκρινε δριμύτατα τη ρωσική επέμβαση στην Συρία, ενώ αντίθετα επαίνεσε την Τουρκία για την “ευσπλαχνία” της όσον αφορά τους πρόσφυγες. Και παρέδωσε μαθήματα ανθρωπιστικής αλληλεγγύης στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, για τους τρόπους με τους οποίους οφείλουν να τους υποδέχονται.


Τώρα πως και γιατί συναντώνται οι απόψεις, οι θέσεις και οι προθέσεις του Τζωρτζ με την Πρώτη Φορά Αριστερά, η οποία μπλέκει τον μαρξιστικό διεθνισμό με την παγκοσμιοποίηση του κιμά, αποτελεί ένα θέμα προς διερεύνηση. Από την άλλη μεριά ο Κυριάκος της ΝΔ και οι περί αυτόν, ως μεταμοντέρνοι Νεοδημοκράτες, είναι αγκαζέ με τη Νέα Τάξη των Σόρος και ΣΙΑ. Και για αυτό δε φγάζουν τσιμουδιά για την χωρίς πόλεμο κατάληψη της χώρας. Και ύστερα αναρωτιούνται πολλοί πως διογκώνεται το ρεύμα της Χρυσής Αυγής.









πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου