Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων-Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της .

Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019

10 διάσημοι που γέρασαν… άσχημα (vid)Σε κάθε περίπτωση, μερικές φορές ο χρόνος φαίνεται πως δεν είναι επιεικής και δεν κάνει εξαιρέσεις για κανέναν, ακόμη για τους αντικειμενικά πιο όμορφους celebrities. Μπορεί να μεταμορφώσει την εικόνα ακόμα και των πιο γοητευτικών αστέρων του Χόλυγουντ, που κάποτε εντυπωσίαζαν με τη λάμψη τους και τη γοητεία τους στη μεγάλη οθόνη.

Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό, ειδικότερα όταν το βλέπουμε σε πρόσωπα ηθοποιών που μας είναι γνώριμα και τα έχουμε συνδέσει με αγαπημένες μας ταινίες. Θα λέγαμε ότι «γέρασαν άσχημα» και η σημερινή τους εικόνα τους δεν θυμίζει σε τίποτα την άλλοτε νεανική τους όψη… O Jack Nicholson, o John Travolta, η Brigitte Bardot και η Meg Ryan είναι μόνο μερικά από τα πολύ γνωστά ονόματα που θα συναντήσεις στο παρακάτω βίντεο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου