Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 12, 2019

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. VIDEO



Με μια κοινοποίηση στα social media η Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας προσκαλεί όλους τους Έλληνες από κάθε γωνιά της Ελλάδας να παρευρεθούν την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο σύνταγμα.

Κανείς από την συγκυβέρνηση και μεγάλη μερίδα από την αντιπολίτευση δεν κατάλαβε τα μηνύματα και την οργή του κόσμου όταν στις 21 Ιανουαρίου 2018 πάνω από 500.000 κόσμος διαδήλωνε στη Θεσσαλονίκη και έλεγε όχι στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Λίγο αργότερα και στις 4 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε άλλο ένα μεγαλειώδες συλλαλητήριο στην Αθήνα με πάνω από 500.000 κόσμο και αυτό αλλά ούτε και τότε η συγκυβέρνηση και μεγάλη μερίδα της αντιπολιτεύσεις έλαβε το μήνυμα από την οργή του κόσμου.

Τώρα,…… φτάσαμε στο παραπέντε της προδοτικής συμφωνία και πρέπει όλη η Ελλάδα να στείλει ένα μήνυμα σε όλους αυτούς που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν…….

Όλη η Ελλάδα στο σύνταγμα την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα για την Μακεδονία





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου