Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 10, 2019

Τα Χρυσά Χρόνια του Χόλιγουντ: 25 πανέμορφες έγχρωμες φωτογραφίες από τα τέλη της δεκαετίας του 1930 και της δεκαετίας του 1940

Η χρυσή εποχή του Χόλιγουντ, που μερικές φορές αναφέρεται ως η περίοδος του κλασσικού κινηματογράφου του Χόλιγουντ, ξεκίνησε με την σιωπηλή κινηματογραφική εποχή και την πρώτη μεγάλη σιωπηλή ταινία με τίτλο « Η γέννηση ενός έθνους» (1915). Η Χρυσή Εποχή του Χόλιγουντ τελείωσε με την κατάρρευση του συστήματος στούντιο, την εμφάνιση της τηλεόρασης, την αύξηση του κόστους και τις επακόλουθες απώλειες, κυρίως την Κλεοπάτρα(1963).
Κλασικές ομορφιές των χρυσών χρόνων του Χόλιγουντ, από αριστερά προς τα δεξιά: Lauren Bacall, Rita Hayworth και Marilyn Monroe στη δεκαετία του 1940

Κατά την Χρυσή Εποχή του Χόλιγουντ, χιλιάδες ταινίες εκδόθηκαν από τα στούντιο του Χόλιγουντ και φυσικά οι κλασικές ομορφιές διαδραμάτισαν πολύ σημαντικούς ρόλους σε αυτή την εποχή.



Angela Lansbury

Ann Miller

Άννα Μπάξτερ

Μπάρμπαρα Στάνγουκ

Bette Davis

Betty Grable

Carole Lombard

Claudette Colbert

Γιάν Τίρεν

Gloria De Haven

Γκρέτα Γκάρμπο

Ingrid Bergman

Joan Crawford

Τζούντι Γκαρλάντ

Ιούνιος Αλλύσον

Katharine Hepburn

Η Λάνα Τέρνερ

Lauren Bacall

Λίζαμπεθ Σκοτ

Lucille Ball

Lucille Bremer

Μέριλιν Μονροε

Ρίτα Χάιγουορθ

Σούζαν Χάιγουαρντ

Yvonne DeCarlo



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου