Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων-Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της .

Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019

38 Old Snaps που Καθορίζουν τα Στυλ Μόδας Ανδρών της δεκαετίας του 1920Η δεκαετία του 1920 είδε έναν εκσυγχρονισμό στη μόδα. Συνέχισε την αλλαγή από τις πιο περιοριστικές τάσεις της εποχής των Βικτωριανών και της Εδουαρδιανής εποχής.
Οι άνδρες άρχισαν επίσης να φορούν λιγότερο επίσημες καθημερινές ενδυμασίες και αθλητικά ρούχα ή «αθλητικά ρούχα» έγιναν για πρώτη φορά μέρος της mainstream μόδας.

Η δεκαετία του 1920 χαρακτηρίζεται από δύο ξεχωριστές περιόδους μόδας: στις αρχές της δεκαετίας, η αλλαγή ήταν πιο αργή, και υπήρχε μεγαλύτερη απροθυμία να φορέσουν τα νέα, αποκαλυπτικά στυλ που έγιναν δημοφιλή. Από το 1925, ο πολίτης αγκάλιασε πιο έντονα τα στυλ που συνηθίζουν να συσχετίζονται τώρα με τα Twenties Roaring.

Αυτά τα στυλ συνέχισαν να χαρακτηρίζουν τη μόδα έως ότου η παγκόσμια κατάθλιψη επιδεινώθηκε το 1931.

Ρίξτε μια ματιά για να δείτε τι μοτίβα της μόδας των ανδρών από τη δεκαετία του 1920.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου