Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 17, 2019

Αποκλειστικό: Ούτε Στην Ένωση Κεντρώων Παραιτούνται Για Να Σώσουν Την Μακεδονία!



Καί το Κόμμα της Ένωσης Κεντρώων,(Σε αποκλειστική ερώτηση του Priftis News) Αρνήθηκαν να Παραιτηθούν μαζικά η Βουλευτές τούς, όταν έρθει προς ψήφιση στην Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών από την Κυβέρνηση!

Είχε προηγηθεί στο ίδιο ερώτημα (που δέν τους άρεσε καθόλου) και η Άρνηση της Χρυσής Αυγής ( να Παραιτηθούν) και απάντησαν με προσωπικές επιθέσεις στον Σ.Πρίφτη, και χαρακτηρισμούς!

Αναλυτικά: Το Priftis News και ο Αρθρογράφος Σπύρος Πρίφτης έθεσαν το εξής ερώτημα: Παρακαλώ το Κόμμα Ένωσης Κεντρώων να απαντήσει στο δημοσιογραφικό μου ερώτημα, Το εάν το Πολιτικό Κόμμα Ένωσης Κεντρώων προτίθενται να σταματήσει την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών με κάθε κόστος, όταν έρθει στην Ελληνική Βουλή, και εάν εξετάζεται το ενδεχόμενο της παραίτησης όλων των Βουλευτών σας, ώστε να αποτρέψτε να περάσει η συμφωνία, και να προκαλέσετε εκλογές!

Η Απάντηση της Ένωσης Κεντρώων

Ενωση Κεντρώων - Admin & Media Group
Τρι 15/1/2019, 11:15 π.μ.

Προς : Priftatika@hotmail.gr


Καλημέρα σας.


Σύμφωνα με το άρθρο 60 του συντάγματος όταν παραιτείται ένας βουλευτής, καλείται ο επόμενος στο ψηφοδέλτιο να λάβει τη θέση.


Εάν κανένας από τους επόμενους που θα κληθούν να λάβουν τη θέση δεν την αποδεχθεί, τότε προκηρύσσονται εκλογές μόνο στην περιφέρεια περί ου ο λόγος.


Η διενέργεια εκλογών σε μία ή περισσότερες περιφέρειες δεν αποτρέπει τη Βουλή από την συνέχιση του κοινοβουλευτικού της έργου ή την ψήφιση νομοσχεδίων.


Ακόμη και αν παραιτηθούν για παράδειγμα 60 ή 70 ή 80 βουλευτές και κανείς από τους διαδόχους τους στα ψηφοδέλτια δεν λάβει τη θέση τους και πάλι η κυβέρνηση εφόσον έχει πλειοψηφία επί του συνόλου των εδρών στη Βουλή, μπορεί να συνεχίσει να συνεδριάζει και να αποφασίζει.


Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία.
Γραφείο media Ένωσης Κεντρώων.

Δυστυχώς το ερώτημα αυτό δέν ετέθη σε ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,Ποτάμι,ΑΝΕΛ,ΚΚΕ, διότι γνωρίζουμε τις απαντήσεις τους, η ερώτηση αυτή προς στα δύο Κόμματα αυτά μονάχα, δέν έγινε για να τα παγιδεύσουμε, αλλά γιατί πιστεύαμε ότι ήταν τα μοναδικά που θα μπορούσαν να φρενάρουν να έρθει στην Βουλή η Συμφωνία Των Πρεσπών! Όμως διαψευστήκαμε Πανηγυρικά!


Άρθρο Σπύρος Πρίφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου