Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 06, 2019

Τι Ανακάλυψε η Κίνα στην Σκοτεινή Πλευρά της Σελήνης (video)

Το πρωί της Πέμπτης 3/1/19, το Chang’e-4 φέρνει σε πέρας την πρώτη ιστορική αποστολή της ανθρωπότητας στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού.


Η περιοχή αυτή, ως γνωστό, βρίσκεται συνεχώς στραμμένη μακριά από τη Γη και δεν εμφανίζει το όψη της ποτέ προς το μέρος μας.

Κατά συνέπεια, όπως καταλαβαίνετε, αυτό το «πρόσωπο» της Σελήνης περιβάλλεται από ένα μεγάλο μυστήριο, διότι δεν μπορεί να το δει κανείς με κανονικά και φυσιολογικά τηλεσκόπια από την επιφάνεια της Γης.

Γύρω από την αθέατη πλευρά της Σελήνης, έχει οικοδομηθεί μία μεγάλη πεποίθηση από διάφορους συνωμοσιογράφους, ότι εκεί βρίσκονται μυστικές βάσεις εξωγήινων.

Η Κίνα, όμως, αποφάσισε να ψάξει και να τις βρει -ανάμεσα σε άλλους επιστημονικούς λόγους που είχε για να φτάσει και να κατακτήσει την «σκοτεινή πλευρά» της Σελήνης. Το κατάφερε πολύ πριν από τη NASA

Τώρα, πλέον, πιστεύετε ότι θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε όλη την αλήθεια, καθώς η Κίνα δεν έχει σκοπό να κάνει συγκαλύψεις, όπως υπάρχουν ισχυρισμοί ότι κάνει η NASA.

Στην συνέχεια, θα δείτε μερικά βιντεάκια, μέσα από τα οποία θα μάθουμε, όπως κάποια υποστηρίζουν, ότι πραγματικά και στην αθέατη πλευρά, υπάρχουν δομές και ίχνη που μοιάζουν να είναι ή είναι τεχνητά.

Δείτε και εξετάστε με την ησυχία τις πρώτες εικόνες και τι υποστηρίζεται για αυτές: από πυραμίδες μέχρι, παραλληλόγραμμες και σπειροειδείς δομές.

Άραγε, υπάρχουν εξωγήινες μυστικές βάσεις στην αθέατη πλευρά της Σελήνης; Αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς για πούμε με βεβαιότητα, η αρχή έχει ήδη γίνει.




Σπύρος Μακρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου