Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 25, 2019

Έχει Κάνει Περισσότερες από 3.000 Αυτοψίες σε Εξωγήινους, ισχυρίζεται χειρούργος



Ένας ανώνυμος πληροφοριοδότης αποκαλύπτει την ταυτότητά του για πρώτη φορά, καθώς και το έργο του στις λεγόμενες «Μαύρες
Επιχειρήσεις» (Black Operations) σχετικά με αυτοψίες που διενεργήθηκαν σε περισσότερους από 3.000 εξωγήινους. Το όνομα αυτού του πληροφοριοδότη είναι Emery Smith.


Ισχυρίζεται ότι έχει περάσει τα τελευταία 10 χρόνια ως χειρουργός σε υπόγειες στρατιωτικές βάσεις, με επίκεντρο τις αυτοψίες και τις παθολογικές εξετάσεις εξωγήινων δειγμάτων.

Αυτές οι Μαύρες Επιχειρήσεις είναι εξαιρετικά διαβαθμισμένες στις μυστικές επιχειρήσεις, εκτελούμενες από κυβερνητικές υπηρεσίες, στρατιωτικές μονάδες ή παραστρατιωτικές οργανώσεις.

Έχει Κάνει Περισσότερες από 3.000 Αυτοψίες σε Εξωγήινους, ισχυρίζεται χειρούργος Ο Emery Smith είχε χρησιμοποιήσει το ψευδώνυμο «Paul» και ήταν ένας από τους κορυφαίους πληροφοριοδότες όπως ο David Wilcock και ο Corey Goode. Είναι ακόμα.

Το βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο τέλος του άρθρου είναι μια συνέντευξη του ερευνητή David Wilcock στον Emery Smith στο πρόγραμμα Cosmic Disclosure, όπου αποκαλύπτει την ταυτότητά του αλλά και τις λεπτομέρειες των Black Projects ή Black Operations.

Κάτι που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι ότι ο Smith είναι νευρικός στη συνέντευξη κι αυτό γιατί, όπως ισχυρίζεται, έχει υποστεί κάθε είδους δίωξη. Είναι σαφές ότι η ανώτατη αμερικανική στρατιωτική διοίκηση θα συγκλονιστεί από όλες τις διαρροές που σχετίζονται με τις εξωγήινες έρευνες οι οποίες είναι όλες Top Secret.

Σύμφωνα με όλα όσα υποστηρίζει ο Smith τα πράγματα για την ζωή του γίνονται όλο και πιο ζόρικα: Τον πυροβόλησαν, τον μαχαίρωσαν. Δέχτηκε επίθεση από πράκτορες. Μπήκαν εισβολείς στο σπίτι του ρίχνοντας τη θωρακισμένη πόρταγια να πάρουν το υλικό από είχε σε προσωπικούς υπολογιστές και στο χρηματοκιβώτιο.

Σύμφωνα με τον Smith, ο οποίος άρχισε να ασκεί δραστηριότητες στο Black Operations, επέδειξε μεγάλη αποτελεσματικότητα ως τεχνικός χειρουργός για τον αμερικανικό στρατό.

Μεταφέρθηκε στην Air Base της Kirtland στο Νέο Μεξικό, σε ένα μυστικό υπόγειο εργαστήριο. Την πρώτη του μέρα θυμάται ότι κατέβηκε σε τουλάχιστον 30 επίπεδα βάθος με ένα ανελκυστήρα, για να φτάσει στη συνέχεια στις υπόγειες εγκαταστάσεις τα οποία είχαν διαβάθμιση: Cosmic Top Secret.

Στα υπόγεια χειρουργεία της υπόγειας βάσης, στην αρχή της «καριέρας» του, έπρεπε να πάρει δείγματα από διάφορους ιστούς, να τα καταγράψει, να τα βάλει σε βάζα και να τα επισημάνει μαζί με άλλους γιατρούς και τεχνικούς που είχαν τοποθετηθεί στις αυτοψίες. Στη συνέχεια ο Σμιθ άρχισε να αναλύει μεγαλύτερα δείγματα πλήρων οργάνων. Πολλά από αυτά ήταν αποτελέσματα γενετικών πειραμάτων που περιείχαν DNA από διάφορα ζώα αλλά και ανθρώπου.

Μετά από ένα χρόνο ήταν ήδη σαφές ότι είχε ξεκινήσει με εξωγήινες αυτοψίες. Ήταν παθολογικές εξετάσεις ορισμένων τμημάτων των σωμάτων των εξωγήινων όντων αλλά ακολούθησαν και πλήρη σώματα.

Μάλιστα, αναφέρει μια ειδική αυτοψία σε ένα ερπετοειδές: «Είχε δέρμα ερπετού αλλά στα χρώματα της λεοπάρδαλης (μπαλώματα-μπαλώματα) καθώς είχε υποστεί τις συνέπειες μίας έκρηξης. Είχε κανονικά μέρη σώματος, όπως το στομάχι, πολύ παρόμοια με τα δικά μας. Στη συνέχεια, παρατηρήσαμε σπλήνα, καρδιά, πνεύμονες. Το πρόσωπο ήταν πολύ στραπατσαρισμένο (λόγω της έκρηξης), οπότε δεν μπορούσα να δω πώς φαινόταν, αλλά είχε μια τέλεια και κανονική οστική δομή, όπως αυτή που έχουμε κι εμείς «.

Οι ενέργειες αυτές διεξάγονταν πολύ ήσυχα και οι γιατροί δεν είχαν το δικαίωμα να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με την προέλευση αυτών των σωμάτων.

Ο Emery Smith ήταν συνεπαρμένος αλλά συγχρόνως και φοβισμένος από την εξωγήινη φύση της παθολογικής δουλειάς που έκανε. Ωστόσο, άρχισε να αισθάνεται ενοχλημένος όταν άρχισε να παραλαμβάνει σώματα που ήταν ακόμα ζεστά, υποδεικνύοντας ότι είχαν πεθάνει λίγα λεπτά πριν.

Ο Emery Smith δήλωσε ακόμα ότι η συμφωνία εμπιστευτικότητας που είχε υπογράψει για τις εργασίες που προσέφερε στις επιχειρήσεις αυτές, είχε ήδη λήξει. Αν και αισθανόταν πολύ άβολα και ήταν κάτι πολύ επικίνδυνο για τον ίδιο, ακόμα και για τον David Wilcock, να δίνει τέτοιες λεπτομερείς αναφορές και περιγραφές δήλωσε πως δεν ήταν πια απαραίτητο να παραμένει ανώνυμος προκειμένου να κάνει γνωστή την πραγματικότητα των εξωγήινων επισκέψεων – αν και πάντα ρισκάρει τη ζωή του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου