Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 25, 2019

Πύλες των αρχαίων



Οι Σουμέριοι, οι Αιγύπτιοι, οι Ιθαγενείς Αμερικανοί, οι Μάγια και πολλοί άλλοι αρχαίοι πολιτισμοί μιλούν για κάποιου τύπου συσκευής που επιτρέπει τη δια-αστρική ή διαδιάστατη διαδρομή μέσα από το χώρο και το χρόνο.

Οι περισσότεροι ακαδημαϊκοί τα απορρίπτουν ως καθαρό μύθο και δεν εφαρμόζουν καμία αξιόλογη ανάλυση. Αντίθετα, ισχυρίζονται ότι αυτές οι μυστηριώδεις ιστορίες δεν είναι τίποτα περισσότερο από το αποτέλεσμα των πολύ ενεργών φαντασμάτων των αρχαίων μας προγόνων.

Απορρίπτουν συνοπτικά ακόμη και τη δυνατότητα ύπαρξης μιας τέτοιας τεχνολογίας.

Μερικά στοιχειά :

Τα ερπετά με καποιο τρόπο ήρθαν οπως και βρέθηκε αναφορά να λένε ότι ειναι εισβολείς στην Γη, ειναι ανίκανα να κάνουν εφευρέσεις όπως δείχνει η ιστορία, και αυτός ειναι και ο λόγος που κατέκτησαν την Γη με επαναστάσεις πολέμους και ορδές χρησίμων ork υβρίδια, αν είχαν τεχνολογία όπλων θα είχαν κατακτήσει την Γη εδώ και 2000 χρονιά, οτι τεχνολογία υπάρχει στην Γη ειναι μονο απο το χρυσό-θεϊκό γένος!

Φυσικά οι μάζες δεν έχουν ιδέα και νομίζουν ότι όλα ειναι θεωρίες συνωμοσίας όπως του έχουν μάθει τα ερπετά,ειναι δυνατόν ? και όμως!, αυτό γίνεται γιατί συνυπάρχουν με ork υβρίδια από μικρά που ρίχνουν το επίπεδο νόησης στο επίπεδο τους και τους έχουν συνηθίσει και δεν βλέπουν την χαώδες διάφορα, επίσης μπαίνουν σε ένα είδος Matrix με το Εκπαιδευτικό Σύστημα των ερπετών και δεν ψάχνουν ούτε αναρωτιούνται για τίποτα, όπως οι φάρμες! .

Οι Πύλες που Έκλεισε ο Μέγας Αλέξανδρος κάτι τέτοιο θα ηταν και οχι αυτά που λένε όλοι :

1 Καὶ ὁ πέμπτος ἄγγελος ἐσάλπισε· καὶ εἶδον ἀστέρα ἐκ τοῦ οὐρανοῦ πεπτωκότα εἰς τὴν γῆν, καὶ ἐδόθη αὐτῷ ἡ κλεὶς τοῦ φρέατος τῆς ἀβύσσου,
2 καὶ ἤνοιξε τὸ φρέαρ τῆς ἀβύσσου, καὶ ἀνέβη καπνὸς ἐκ τοῦ φρέατος ὡς καπνὸς καμίνου καιομένης, καὶ ἐσκοτίσθη ὁ ἥλιος καὶ ὁ ἀὴρ ἐκ τοῦ καπνοῦ τοῦ φρέατος.
3 καὶ ἐκ τοῦ καπνοῦ ἐξῆλθον ἀκρίδες εἰς τὴν γῆν, καὶ ἐδόθη αὐταῖς ἐξουσία ὡς ἔχουσιν ἐξουσίαν οἱ σκορπίοι τῆς γῆς·

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου