Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 18, 2019

Ο Ίων Ανακάλυψε το DOG particle!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!

Γορίτσα, Βόλος, του ανταποκριτού μας Ιάσωνα Ντογγονίδη©

Σε μια εντυπωσιακή ανακάλυψη στο κβαντικό συσχετιστικό σύμπαν, ο Ίων ανακοίνωσε σήμερα ότι αυτός και οι υπό βαθειά κάλυψη συνάδελφοι του (ναι, ναι, είναι Έλληνες που δουλεύουν για τα Αμερικάνικα Black Projects, …σσσσσ μην μας ακούσουν) ανακάλυψαν το άπιαστο DOG particle.

«Ήταν ακριβώς εκεί που περιμέναμε να είναι, ενσωματωμένο σε μια Αστροπύλη κοντά στο σύστημα του Σειρίου» μας δήλωσε ο Ίων Σογγαμίδης. Συνέχισε λέγοντας: «Δεν είναι σύμπτωση ότι το θρυλικό DOG particle θα ανακαλύπτονταν κοντά στο μυθικό «Dog Star» στο αστερισμό του Μεγάλου Κυνός «Canis Major»!

«Είναι η περίπτωση του σκύλου που κυνηγάει την ουρά του» φώναξε ενθουσιασμένος ο Ίων. «Μάθαμε ότι το DOG particle συνδέεται απ ευθείας με την ανοιχτή Αστροπύλη πάνω από την Γορίτσα (αυτός ο περίεργος λόφος στον Βόλο που οι Γερμανοί τον είχαν κάνει σουρωτήρι με τρύπες στην κατοχή, ψάχνοντας οι χαζοί Φρίτσηδες την Αστροπύλη για την Ανδρομέδα) που εκπέμπει τις νύχτες προς τα πάνω στο τρανσγαλαξιακό υπερδιαστατικό Finnobaciko μεταμορφικό κουτί που βασίζεται στην Ακαδημαϊκή δουλειά μας πάνω στο μοντέλο εξώκοσμης μηχανικής των Rosen-Edgar Rice Burroughs-Cretin Einstein.

Ο Ίων εξήγησε ότι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι είχαν καταγράψει τον «Dog Star, Αστέρα του Κυνός» στο ημερολόγιο τους του καλοκαιρινού ηλιοστασίου και όλες οι άλλες αρχαίες και παγανιστικές κοινωνίες ανεγνώριζαν αυτό το αστέρι. «Τοιουτοτρόπως,» εξήγησε ο Ίων «ξέραμε ότι θα υπήρχε μια πύλη εκεί. Βρήκαμε με τους υπολογισμούς την ακριβή θέση από την Ηλιακή του μάζα πολλαπλασιασμένη με την παγκόσμια σταθερά «33 Μασονικά parsecs» βασιζόμενοι στην φόρμουλα του κεκρυμμένου Ιεζεκιήλ 33:13, και διαιρεμένη με την αρχαία Χειμερική Φόρμουλα των Μαορί με την κυβική ρίζα του κρυπτογραφικού κώδικα του Oscar Wild».

Ο Ίων είπε ότι δούλευε μυστικά σε αυτήν την υπόθεση επί χρόνια, γιατί παρατήρησε τις ορδές πεπτοκότων αγγέλων, Θεών, αιμοποτικά Νεφελίμ του Σερ Λιακό και μη-ανθρώπων που πέρναγαν στην ατμόσφαιρα της γης μέσω αυτής της πύλης. Πολλά χρόνια πριν ο Ίων είχε πιθανολογήσει στο ριζοσπαστικό βιβλίο του «Η πύλη του Ahriman» ότι ο Quetzalcoatl, ο αρχαίος Θεός των Μάγια που επρόκειτο να γυρίσει στις 21 Δεκεμβρίου 2012, φυλακίστηκε από τον αρχάγγελο Μιχαήλ στον Άρη με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ευθυγραμμισμένη η ουρά του με το επίμηκες φολιδωτό κρανίο του και φυσικά με τον Αστέρα του Κυνός (Σείριος). Άλλωστε σαν Ελ (φωτεινός) που είναι, μετά από χιλιάδες χρόνια κατανάλωση Μονοατομικού Υψηλής Φρακταλικότητος χρυσού, που αυτά τα υπάκουα, ζωώδη όντα στην γη, (διαφέρει το Dna τους μόνο 2% από τους χιμπατζήδες), έβγαζαν από τα ορυχεία.

Η εντυπωσιακή αποκάλυψη του Ίωνα σήμερα, ανακοίνωσε την νέα κβαντική εποχή της τηλεπάθειας, της τηλεμεταφοράς, και των διαστημικών ταξιδιών. Ο Ίων δήλωσε ότι η ανακάλυψη του, δίνει επιπλέον «αξιοπιστία στο εφέ του διπλού έλικα του μοντέλου Hibbs-Claiborne Emergent Shane model επικυρωμένο από τον Dr. L. Sweet στο έργο του Quantum Metaphysics Matrix.»

«Beam me up, Scotty» αναφώνησε θριαμβευτικά ο Ίων με την γνήσια παράδοση του Star Trek τελειώνοντας την πρωτοποριακή του ανακοίνωση!

Που να πήγε άραγε;

Έκανε φφσσττ και εξαφανίστηκε. Περίεργο.

@Ίων Μάγγος /

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου