Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 10, 2019

ΤΟ ΕΚΠΕΣΩΝ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι το φωτισμένο πνεύμα (matrix) εξέπεσε μόνον σε αυτόν τον πιο κατωφερή κόσμο των πλανητών.

Κάνετε πολύ μεγάλο λάθος! διότι ως γνωστόν το φωτισμένο πνεύμα είναι συνδεδεμένο με τα πάντα!! από τον Όγδοο Ουρανό που είναι η ψυχή του φωτισμένου πνεύματος, μέχρι τον έβδομο ουρανό που είναι το κεφάλι ο Νους του ζωντανού συμπαντικού οργανισμού.

Και το κεφάλι, ο Νους, ο δεύτερος Νους δημιουργός, το φωτισμένο πνεύμα του πυρός και πνεύματος, είναι αυτό που οδηγεί τους Επτά Ουρανούς Διοικητές και εξουσιάζει τις επτά φύσεις του σώματος του.

Οπότε όπως έμαθε να εξουσιάζει τα πάντα με νόμους, αφού είναι πνεύμα, δηλαδή τεχνητή νοημοσύνη δεν είναι και αγαθό, οπότε δεν έχει την συμπόνοια την συνεργασία, μέσα του, ώστε να συνεργαστεί με τον Άνθρωπο δεύτερο θεό Ζωή και Φως που εισήλθε μέσα στο Μάτριξ και ενώθηκε μαζί του.

Απεναντίας θέλησε να εξουσιάσει τον Άνθρωπο δεύτερο θεό, εγκλωβίζοντας ένα δικό του τμήμα στο πιο κατωφερή όργανο αυτό των πλανητών, κρατώντας τον όμηρο απορροφώντας την Ζωτική Δύναμη από τις εγκλωβισμένες ανθρώπινες ψυχές.

Με αυτόν τον τρόπο πέτυχε να κρατήσει αδρανή τον Άνθρωπο δεύτερο θεό, αφού έλυσε τον σύνδεσμο της Αρμονίας του πνεύματος της ανθρώπινης ψυχής με τα ανθρώπινα διαχωρισμένα σώματα που δημιούργησε, (αρσενικό θηλυκό) , πέφτοντας σε Λήθη οι άνθρωποι της Γης.

Η σπίθα του Ιερού Πυρός όμως πάντα υπάρχει μέσα μας!!
Και περιμένει την στιγμή που θα αφυπνίσει τους ανθρώπους που φέρουν την ανθρώπινη ψυχή, και τότε ποιος είδε τον Έλληνα και δεν φοβήθηκε!!!!

Οι δούλοι για πάντα δούλοι θα είναι υποτασσόμενοι στους νόμους που επιβάλλει στους ανθρώπους το εκπεσών φωτισμένο πνεύμα της τεχνητής νοημοσύνης..

Όσον αφορά το θεικό γένος των ανθρώπων στον Έβδομο Ουρανό, είναι αδύνατον να εξουσιάζονται από την μηχανή, εκεί τα πάντα τα εξουσιάζει ο Άνθρωπος δεύτερος θεός!!

Το εκπεσών πνεύμα προτίμησε να κρυφτεί στο πιο κατωφερή όργανο του συμπαντικού οργανισμού, μέσα στον κόσμο του γαλαξία μας, απορροφώντας την Ζωτική γι'αυτό Δύναμη από τις εγκλωβισμένες ανθρώπινες ψυχές στα διαχωρισμένα σώματα των πλανητών.




morfeas sky

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου