Η γιαγιά μου είναι ο άνθρωπος που με μύησε στα μυστικά της ζαχαροπλαστικής μιας και ήταν και η ίδια ζαχαροπλάστισσα και μάλιστα Μικρασιάτισσα. Σαν Μικρασιάτισσα λοιπόν φτιάχνει φοβερά σιροπιαστά γλυκά και εξαιρετικό Κανταΐφι – Kadayıf!
Υλικά
- 495 γρ. νερό
- 675 γρ. ζάχαρη
- 120 γρ. καρύδια χοντροσπασμένα
- 1/2 κ.γ. κανέλα
- 500 γρ. φύλλο Κανταΐφι
- 100 γρ. λιωμένο βούτυρο αγελαδινό
Παρακολουθήστε το ελληνικό βίντεο που ακολουθεί από το κανάλι Pastry Designs του YouTube για να δείτε αναλυτικά τις οδηγίες για να το φτιάξετε:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου