Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 06, 2019

Ιερέας πέρασε το πετρέλαιο για… αγιασμό και έκαψε έξι ανθρώπους!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το βαρέλι που πήρε για νερό, περιείχε πετρέλαιο, το οποίο πήρε φωτιά από κερί…

Τραγωδία με τουλάχιστον έξι νεκρούς, συμπεριλαμβανομένων δύο παιδιών, προκάλεσε ένας καθολικός ιερέας στη Νιγηρία, ο οποίος μπέρδεψε ένα βαρέλι με πετρέλαιο με… αγιασμό.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, εκπρόσωπος της Εθνικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών είπε, ότι «ο πάστορας πήρε ένα βαρέλι, πιστεύοντας ότι περιείχε νερό, προκειμένου να τελέσει μία βάπτιση, χωρίς να ξέρει, ότι ήταν γεμάτο με πετρέλαιο».

Όταν άνοιξε το βαρέλι και άρχισε να ρίχνει το περιεχόμενο πάνω στον άνδρα που βαπτιζόταν, έπεσε ένα αναμμένο κερί και ξέσπασε φωτιά, με τις φλόγες να τυλίγουν και τον πάστορα και τον άνδρα που βαπτιζόταν. Η φωτιά όμως πήρε γρήγορα διαστάσεις, εξαιτίας του υλικού και έφθασε σε παρακείμενο αγωγό πετρελαίου, στον οποίο προφανώς υπήρχε διαρροή, λόγω βανδαλισμού του από κλέφτες και σημειώθηκε έκρηξη.

Πυκνός μαύρος καπνός άρχισε να υψώνεται στα περίχωρα του Λάγος από την πυρκαγιά, την οποία έσπευσαν να σβήσουν δυνάμεις της πυροσβεστικής. Από την έκρηξη και την πυρκαγιά έχασαν τη ζωή τους έξι άνθρωποι, ενώ ο πάστορας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση με σοβαρά εγκαύματα σε όλο του το σώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου