Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 11, 2023

😂😂😂Να επιτραπεί η κλωνοποίηση ώστε να μπορεί να εμφανίζεται σε όλες τις πρωινές εκπομπές ταυτόχρονα ζητάει ο Άδωνις Γεωργιάδης

Αίτημα να επιτραπεί η ανθρώπινη κλωνοποίηση ώστε να μπορεί να εμφανίζεται σε όλες τις
πρωινές εκπομπές ταυτόχρονα κατέθεσε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ο Άδωνις Γεωργιάδης, σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το Βατράχι.
Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, εκτός από το αίτημα του στο ΕΔΑΔ, ο υπουργός Ανάπτυξης έχει απευθυνθεί και στο Ινστιτούτο Roselin της Σκωτίας, γνωστό για την επιτυχή κλωνοποίηση της προβατίνας Ντόλυ το 1996.
Το Ινστιτούτο φέρεται να έχει ανταποκριθεί θετικά, λέγοντας ότι είναι σε θέση να δημιουργήσει δέκα πανομοιότυπους κλώνους του υπουργού, όσα περίπου και τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.

Σε δηλώσεις του, ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε ‘απαράβατο δικαίωμα’ του να βρίσκεται σε όλα τα πρωινά τηλεοπτικά πάνελ κάθε σταθμού της χώρας ταυτόχρονα.

«Δεν είναι δυνατόν σε μια ευνομούμενη και δυτική χώρα, να μη μπορεί ένας σύγχρονος και φιλελεύθερος πολιτικός να εκφράζεται σε λιγότερο από είκοσι τηλεοπτικές εκπομπές την εβδομάδα», δήλωσε αγανακτισμένος.

Επίσης, όπως αποκάλυψε, σκοπεύει να ζητήσει από τις εκπομπές αυτές να του κολλάνε ένσημα, αφού μετά την διακοπή της ενασχόλησης του με τις τηλεπωλήσεις βιβλίων και νανογιλέκων, έχει μόνο την βουλευτική του αποζημίωση για να βιοποριστεί.





πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου