Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Φεβρουαρίου 23, 2020

Ο κ. Πολύκαρπος Σπέντζας καταθέτει τις προσωπικές εμπειρίες του για το Τρίγωνο των Βερμούδων και την εμφάνιση U.F.O.! ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο κ. Πολύκαρπος Σπέντζας καταθέτει τις προσωπικές εμπειρίες του για το Τρίγωνο των Βερμούδων και την εμφάνιση U.F.O.!
Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Δεν έχει τύχει να ασχοληθώ ποτέ με τη μελέτη εγγράφων μαρτυριών, φωτογραφιών ή βίντεο που αναφέρονται στην ύπαρξη ιπτάμενων δίσκων και στην εμφάνισή τους στον πλανήτη που μας φιλοξενεί, μολονότι πιστεύω ότι αποκλείεται να είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν...



Προσφάτως ωστόσο, ένας συνάδελφος συνταξιούχος ασυρματιστής, ονόματι Πολύκαρπος Σπέντζας, άρχισε να με πολιορκεί τηλεφωνικώς ζητώντας να καταθέσει on camera τις δικές του προσωπικές εμπειρίες. Ομολογώ ότι ήμουν επιφυλακτικός στην αρχή, μολονότι δεν έχω κανένα λόγο να μην παραχωρώ το μικρόφωνο σε όποιον θέλει και πιστεύει ότι έχει κάτι να πει με επιχειρήματα. Ζήτησα μόνο από τον κ. Σπέντζα να μην αναφερθεί γενικώς και αορίστως σε ένα θέμα που το άκουσμά του και μόνο προκαλεί ειρωνικά σχόλια και θυμηδία σε αρκετούς ανθρώπους.
Δεν υπάρχει λόγος να γράψω περισσότερα. Ο κ. Πολύκαρπος Σπέντζας, με τις γνώσεις, την ευχέρεια του λόγου και τη δύναμη της μνήμης του, θυμίζει ποταμό που παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του! 
Διαπιστώστε το και μόνοι σας.







polykarpos

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου