Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 06, 2020

«Τουρκία και Ισραήλ κατά της Ελλάδας...!»

Οι Πολιτικοί μας επιτέλους να πράξουν το καθήκον τους...!

Αγαπητοί, απανταχού Γης Έλληνες Συμπατριώτες,


Γράφει ο Κώστας Γκαλιμάνης


Xθές το Bράδυ, στον ύπνο μου, ένα πουλάκι που πηδούσε εδώ - κι'εκεί, ανύσυχο, μέσα σε κλουβί στην κορυφή του Ολύμπου – όπου ζούσαν κάποτε και οι 12 Θεοί μας, σταμάτησε και μου είπε, με λύπη μεγάλη στα μάτια:


Το Ισραήλ και η Τουρκία ετοιμάζονται να Κατασπαράξουν την Ελλάδα...!


Η Ελλάδα, η πάλαι ποτέ ΈΝΔΟΞΗ αυτή Πατρίδα σας, όχι μόνον θα ισυχάσει αλλά θα αποκτήσει ξανά και το Χαμένο Μγαλείο της μόνον με την Σύμπραξη και Συνεργασία της Φίλη σας ΡΩΣΙΑΣ - της πάντα Φίλη σας, ΡΩΣΙΑΣ...!


Έπιτέλους,
φροντίστε ούτως ώστε ένα μεγάλο Μέρος των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας να εγκατασταθεί μονίμως και για πάντα στην Ελλάδα...!


Οι Π ο λ ι τ ι κ ο ί σας επιτέλους ας ενδιαφερθούν και κινηθούν σωστά για την Τύχη της Δοξαμένης αυτής Πατρίδας - oι 12 Θεοί του Ολύμπου ήδη ντρέπονται που έζησαν εδώ στην Ελλάδα κι' όχι στην ...''Αφρική'' ή, κάπου αλλού...!

Κύριε Τσίπρα, Κύριε Μητσοτάκη, η αγαπητή σας Μerkel ...''αρπάζει'' απ'την ΚΤΕ Δισεκατομμύρια με 0% τόκους κι'αμέσως στη συνέχεια τα δανίζει στην Ελλάδα με 12,5% κι'εσείς υποκλείνεσται μπροστά της και της λέτε …''ευχαριστώ'' - ενώ καμιά …''ΡΩΣΙΑ'' του ...Σύμπαντος δεν θα το έκανε ποτέ αυτό...!


Αγαπητοί,
απανταχού Γης Έλληνες Συμπατριώτες,


ας φροντίσουμε λοιπόν, όλοι μας και ο καθένας ανάλογα με τις δυνατότητές του, οι Π ο λ ι τ ι κ ο ί μας επιτέλους να πράξουν το καθήκον τους...!


Με Πατριωτικούς Χαιρετισμούς


κι'ελπίδα μεγάλη - που πεθαίνει πάντα τελευταία


Κώστας Γκαλιμάνης / Γερμανία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου